• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda stigla u Modriču

Autori mondo.ba Autori SRNA

Stručni štab i igrači Fudbalskog kluba Crvena zvezda iz Beograda doputovali su u Modriču gdje će sutra protiv istoimenog domaćina odigrati prijateljsku utakmicu na stadionu "Dr Milan Jelić".

Predsjednik FK Modriča-Maksima Petar Jelić izjavio je da će u srijedu sa predsjednikom Skupštine Crvene zvezde Svetozarom Mijailovićem potpisati ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji dva kluba.



"Ugovorom će biti definisana saradnja stručnih štabova, a za klub iz Modriče posebno je važno da će se mladim fudbalerima omogućiti učešće na Zvezdinim kampovima", rekao je Jelić i izrazio zadovoljstvo zbog dolaska najtrofejnijeg srpskog kluba u Modriču.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je po dolasku u Modriču da će njegovi igrači i igrači domaćina pokazati kvalitetan fudbal i da će zadovoljiti očekivanja Zvezdinih navijača kojih je mnogo u Modriči, kao i u cijeloj Republici Srpskoj.

Rukovodstva i fudbalere srpskog prvoligaša Crvene zvezde i drugoligaša iz Republike Srpske sutra u 10.00 časova primiće načelnik opštine Modriča Mladen Krekić, saopšteno je iz Kabineta načelnika.

Nakon prijema, domaćin i gosti položiće cvijeće na grob nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske Milana Jelića, koji je bio i predsjednik Fudbalskog saveza Srpske i prvi predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Radio-televizija Republike Srpske direktno će prenositi utakmicu koja će početi u 13.00 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC