• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina ''sedmica'' za radost Modričana (VIDEO)

Autor mondo.ba

U prijateljskom meču na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči, Crvena zvezda savladala domaću Modriča Maximu 7:1 (5:1), čime je ozvaničena saradnja klubova iz Posavine i Beograda.

 Zvezdina ''sedmica'' za radost Modričana (VIDEO) Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crvena zvezda prvi put gostovala je u Posavini, gdje je odigrala prijateljski meč sa Modriča Maximom na stadionu "Dr Milan Jelić".

MODRIČA MAXIMA - CRVENA ZVEZDA 1:7 (1:5)


MODRIČA MAXIMA:
Stjepanović, Bojić, Buljić, Koprivica, R. Prljeta, Demonjić, Radić, Milaković, N. Prljeta, Lukić, Đokić. Trener: Nikola Nikić.

CRVENA ZVEZDA: Trkulja, Planić, Antić, Mbođ, Ristić, Gogić, Katai, Jovanović, Grujić, Gavrić, Despotović. Trener: Nenad Lalatović.

Na utakmici, u kojoj je rezultat bio u drugom planu, crveno-bijeli slavili su 7:1 (5:1) golovima dvostrukog strijelca Gorana Gogića, te Bogdana Planića, Đorđa Despotovića, Nenada Gavrića, Milana Jokića i Lazara Đurovića, dok je jedini gol za domaće postigao Dragan Radić.

U prvom poluvremenu viđeno je šest pogodaka, a u nastavku samo dva. Izuzetno težak teren i veliki broj izmjena u nastavku meča onemogućili su fudbalerima oba tima da pokažu nešto više.

Prije duela dva tima, potpisana je poslovno-tehnička saradnja Modriča Maxime i Crvene zvezde.

Predsjednik Modričana Petar Jelić, nekadašnji fudbaler ovog kluba, a sada član beogradskog Rada, naglasio je značaj dogovora dva kluba.

"Ranije smo imali saradnju sa omladinskim selekcijama Crvene zvezde, koje su duži niz godina redovni učesnici memorijalnog turnira 'Dr Milan Jelić'. Sada smo tu saradnju prenijeli na viši nivo. Potpisali smo sporazum sa najtrofejnijim srpskim klubom, koji će podrazumijevati učešće naših najtalentovanijih igrača u Zvezdinim kampovima, kao i usavršavanje naših stručnih kadrova", poručio je Jelić.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Lalatović zahvalio se Modričanima na gostoprimstvu.

"Rezultat nije bio u prvom planu. Bila je ovo lijepa prijateljska utakmica i veoma mi je drago što su nas ljudi u Modriči prihvatili na divan način. Hvala im na svemu. Na teškom terenu, najvažnije je da se niko nije povrijedio. Mislim da smo se pokazali u lijepom svjetlu, bili smo efikasni, pobijedili, vraćamo se u Beograd, nakon čega će moji igrači otići na zaslužen odmor", istakao je Lalatović po završetku susreta.

Promrzli gledaoci na modričkom stadionu ipak su mogli da uživaju tokom svih 90 minuta, a Zvezdini fudbaleri od modričke publike ispraćeni su skandiranjem "Hoćemo titulu".

Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić TOK UTAKMICE:

- KRAJ -

85 - GOOOL!!! Lazar Đurović postiže prvi pogodak u seniorskom dresu Crvene zvezde za 7:1.

83 - Nova sjajna odbrana Topića. Šutirao je Aleksandar Kataić, a Topić spašava svoj gol drugi put u svega par minuta.

80 - Odlična intervencija rezervnog golmana domaćih Dejana Topića nakon udarca Lazara Tufegdžića. Čuvar mreže Modričana lijepom paradom izbacio je loptu u korner.

66 - Rezervista Crvene zvezde Luiz Enrike sa svega metar-dva nije uspio da ugura loptu u gol Modriča Maxime.

53 - GOOOL!!! Crvena zvezda vodi 6:1 golom Milana Jokića nakon lijepe akcije gostiju.

46 - Počelo je drugo poluvrijeme. Veliki broj izmjena na obje strane.

Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić PRVO POLUVRIJEME:

43 - GOOOL!!! Gogić postiže svoj drugi, a Zvezdin peti pogodak. Slabo je reagovala odbrana domaćih nakon prekida, lopta se zakoprcala u blatu, a najspretniji je bio kapiten crveno-bijelih i povećao vođstvo svog tima na 5:1.

37 - Mogli su gosti i do petog gola. Senegalac Mamadu Mbođ ponovo trese okvir gola, a u nastavku akcije, nakon velike gužve, igrači Zvezde ne uspijevaju da postignu pogodak.

36 - GOOOL!!! Nešto više od pola časa igre, a na modričkom stadionu postignut je i peti pogodak. Crvena zvezda vodi 4:1, a strijelac je Nenad Gavrić, nakon slabe intervencije domaćeg golmana.

33 - Strijelac trećeg pogotka za Crvenu zvezdu Despotović mogao je po drugi put da se upiše u strijelce, ali je nakon šuta glavom, lopta pogodila prečku.

...
Izvor: YouTube

31 - GOOOL!!! Erupcija oduševljenja na stadionu "Dr Milan Jelić"! Napadač Modriča Maxime Dragan Radić udarcem prebacio je golmana crveno-bijelih Trkulju i smanjio rezultat na 1:3.

21 - GOOOL!!! Na semaforu je već 0:3. Đorđe Despotović nakon lijepe akcije gostiju ostao je usamljen u petercu Modričana i loptu bez problema proslijedio u prazan gol.

14 - Prva prilika za domaće, ali interveniše golman Beograđana Marko Trkulja.

7 - GOOOL!!! Na stadionu u Modriči već je 2:0 za crveno-bijele. Kapiten Zvezde Goran Gogić nakon ubacivanja sa strane, glavom je po drugi put zatresao mrežu Modričana.

4 - GOOOL!!! Crvena zvezda vodi 1:0. Mihajlo Ristić odlično je centrirao sa desne strane, viši u skoku od domaćeg golmana Dragana Stjepanovića bio je Bogdan Planić i doveo Beograđane u vođstvo.

1 - Počela je utakmica na stadionu "Dr Milan Jelić".

- Utakmica Modriča Maxime i Crvene zvezde počela je minutom ćutanja za Blagoja Paunovića, legendarnog fudbalera Partizana, koji je preminuo u utorak.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

jad

Kakav je ovo jad od posjete u Modriči. Do skora su beogradski režimski projekti imali još to preostalo uporište u manjim sredinama i selima. Nakon kraha u Banjoj Luci kada je publika ignorisala seoski vašar istim putem je krenula i Modriča

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC