• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katai: Gaćinović je najveća pretnja, tako sam čuo

Autor mondo.rs

Napadač Crvene zvezde kaže da nikada ne razmišlja o direktnim rivalima na terenu i da samo površno isprati rezultate utakmica Superlige.

 Katai: Gaćinović je najveća pretnja, tako sam čuo Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Aleksandar Katai (24) još u Vojvodini je važio za specifičnu ličnost i fudbalera koji se po mnogo čemu ne uklapa u klišee.

To se delimično vidi i po izjavama uoči derbi okršaja sa bivšim klubom, u subotu od 18 časova, na prolećnoj premijeri u Ljutice Bogdana 1a (po ne baš prolećnom vremenu).

Napadač Crvene zvezde, nekada nazivan "novosadskim Balotelijem", priznaje da vrlo malo poznaje ekipu Vojvodine, kao i druge superligaške ekipe, pošto kaže da uopšte ne gleda utakmice.

"Ne bavim se drugim ekipama. Nikada ne razmišljam o direktnim rivalima, niti vodim evidenciju o njihovim vrlinama i manama. Razmišljam isključivo o svojoj igri, igri svog tima i ishodu našeg meča. Druge utakmice ispratim površno, kroz rezultate i to je to", izjavio je Katai za "Žurnal".

Donekle je takav stav i razumljiv, jer malo ko može da održi korak sa neprestanim personalnim promenama u praktično svim srpskim klubovima. Tako i sada u Vojvodini nema mnogo igrača sa kojima je Katai igrao tokom pozajmice iz Olimpijakosa pre dve godine.

Mijat Gaćinović tada je pravio prve korake u seniorskoj konkurenciji, nekoliko puta našli su se zajedno u napadu "lala", ali po Kataijevoj priči, to kao da se događalo u nekom "prošlom" životu.

"Koliko sam čuo, mislim da nam je Gaćinović najveća pretnja. Tako sam čuo..."

Zvezda zaostaje četiri boda za prvoplasiranim Partizanom, ali u isto vreme ima samo dva boda više od Čukaričkog i tri više od Novosađana, što je dodatni argument za dobru posetu i zanimljivu utakmicu u subotu predveče.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC