• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pao" sudija utakmice Zvezda - Vojvodina!

Autor mondo.rs

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije zasedala je i donela odluke vezane za utakmice 18. kola Jelen Superlige, odigrane za vikend.

Sudija Vladimir Jovanović, "mahač" podno zapadne tribine Stadiona "Rajko Mitić" tokom subotnjeg derbija kola, suspendovan je "tokom nekoliko narednih kola", odlučila je Susdijska komisija Fudbalskog saveza Srbije, a pišu "Večernje novosti".

Jovanović je bio pomoćni sudija na utakmici 18. kola između Crvene zvezde i Vojvodine, završene rezultatom 3:0, u kojoj je domaćin poveo u 5. minutu posle ofsajd pozicije u kojoj se našao Džošua Parker.

On je tada, bez ikakve potrebe, iz ofsajd pozicije "uzeo" šut saigraču Aleksandru Kataiju i doveo Zvezdu u vođstvo, ali i bacio sumnju na regularnost pogotka.

"Istovremeno, od kontrolora suđenja na istoj utakmici je zatraženo da se dodatno izjasni o još jednoj situaciji sa ovog meča, a verovatno se radi i o drugom golu Zvezde koji je možda postignut posle ofsajda", pišu "Novosti".

Komisija je suspendovala i pomoćne arbitre sa meča OFK Beograd - Napredak, Nenada Kurčubića i Bojana Jovanovića tbog nekoliko očiglednih propusta. Na pauzu će i glavni arbitar utakmice Radnički Niš - Jagodina Srđan Jovanović zato što je propustio da u 47. minutu svira penal za domaćina.

"Na suđenje se u subotu žalio i Partizan zbog navodnog penala i igranja rukom igrača Donjeg Srema, ali je sudijska komisija utvrdila da crno-beli nisu bili u pravu", navodi ovaj list.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC