• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je trener Hajduka?

Autor mondo.ba

Na ovo pitanje i najvjerniji navijači Hajduka teško da će tačno odgovoriti.

Deset dana ili dva meča, toliko je trajao trenerski angažman Gorana Vučevića na klupi splitskog Hajduka.

Treći put ove sezone Hajduk je smijenio šefa stručnog štaba. Sezonu je na klupi počeo Igor Tudor, u februaru ga je naslijedio Stanko Poklepović, njega je u aprilu zamijenio Goran Vučević, a ko će završiti sezonu kao trener ostaje da se vidi.

Hajduk je pod vođstvom Poklepovića posljednji put pobijedio 8. marta na gostovanju u Osijeku, a potom kreće serija bez trijumfa.

Remi 1:1 sa najvećim rivalom, Dinamom još je i predstavljao dobar rezultat, ali su potom uslijedili porazi od Zagreba i Splita, pa remi u Kupu sa Splitom, da bi poslije prvenstvenog poraza od Istre uprava „bilih“ prelomila i umjesto Stanka Poklepovića postavila za trenera aktuelnog sportskog direktora Gorana Vučevića.

Ni to nije pomoglo Hajduku koji je u sljedećoj utakmici poražen od Rijeke 2:1 na svom Poljudu, da bi u srijedu ispao iz Kupa Hrvatske minimalnim porazom od Splita.

"Volio bih da se ne dira u igrače, ako ikog treba dirati volio bih da se krene prema meni. Ja sam trener, trener je taj kapetan broda, ja sam taj koji najviše odgovara, preuzimam maksimalnu odgovornost“, rekao je Vučević poslije ispadanja iz kupa koje je ozbiljno ugrozilo nastup "bilih" u evropskim takmičenjima jer na tabeli hrvatske lige zaostaju pet bodova za trećeplasiranom Lokomotivom

Uprava je postupila po njegovoj „želji“ i Vučević je smijenjen sa mjesta trenera i vraćen na poziciju sportskog direktora.

"Sporazumom Uprave HNK Hajduk i Gorana Vučevića, odlučeno je da Goran Vučević više neće obavljati dužnost trenera prve ekipe nego ostaje na funkciji sportskog direktora do isteka mandata aktuelnog klupskog rukovodstva. O izboru novog trenera prve ekipe HNK Hajduk će se službeno oglasiti u najskorije vrijeme”, saopštio je klub na svom zvaničnom sajtu.

Uprava Hajduka tako se ponovo vratila svom najčešćem poslu ove sezone – izboru novog trenera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC