• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković ekipi: Bravo! Zagorčić: Previše je 4:0

Autor mondo.rs

Trener Partizana čestitao izabranicima ubedljiv trijumf u Novom Sadu. Šef struke Voše uradio isto, uz ocenu da je konačan rezultat nerealan.

  Milinković ekipi: Bravo! Zagorčić: Previše je 4:0 Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crno-beli su protutnjali Novim Sadom, izdržali početni pritisak domaćina i na kraju slavili ubedljivu pobedu - 4:0.

Trijumfom na "Karađorđu", fudbaleri Partizana napravili su ogroman korak ka osvajanju titule, zadržavši pet poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, tri kola pre kraja.

"Bila je jako teška utakmica za nas. Vojvodina je jako dobro ušla u meč, prvih 20-25 minuta vršila pritisak, koji smo izdržali, uspeli da postignemo gol i potom da pokažemo dovoljno strpljenja u drugom poluvremenu", rekao je posle meča za TV Arena sport Zoran Milinković, trener Partizana.


Šef struke crno-belih ocenio je da je njegovom timu posle početnih pola sata sve išlo na ruku i da je kontrolisao utakmicu.

"Uzeli smo zaista važne bodove. Bravo za naše momke, čestitam im i hvala našim navijačima na sjajnoj podršci. Teška serija od tri utakmice je za nama. Ostvarili smo tri pobede i zaista sam zadovoljan ostvarenim", ubrojao je trener Partizana u pobede i remi u "večitom derbiju".

Naredni meč, Partizan će igrati 9. maja, protiv Spartaka u Humskoj.

"Završili smo jedan mini ciklus i sada ćemo moći malo da odmorimo, da radimo i da sveži dočekamo taj meč", podvukao je Milinković.

Sa druge strane, Zlatomir Zagorčić, šef struke Vojvodine, misli da konačan rezultat ne oslikava tok meča na pravi način.

"Mislim da je 4:0 previše s obzirom na pokazano. Imaćemo vremena da sve ispravimo, sve se to dešava. Čestitam Partizanu, čestitam i svojim igračima na borbi. Imali smo pehova sa povredama Nastića, Pekarića, ali moramo da pokušamo da pobedimo Donji Srem u Pećincima", rekao je on.

On je greške svog tima pri primljenim golovima nazvao "simptomatičnim" tokom meča.

"Ne iskoristimo svoje šanse, pa onda primamo gol. Dobro smo počeli i drugo poluvreme, više nego korektno, ali drugi gol nas je presekao i to je već takođe simptomatično", podvukao je Zagorčić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC