• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša: Sledi remont!

Autor mondo.rs

"Činjenica je da nas na leto očekuje veliki remont tima, jer ima igrača koji ne zaslužuju da nose dres Vojvodine. Želimo da rezultati budu na nivou onih koje očekujemo, najbolji", izjavio direktor Novosađana Aleksandar Dunđerski

 Voša: Sledi remont! Izvor: MN Press/arhiva

Izvor: MN Press/arhiva

Vojvodinu po završetku sezone očekuje dugo leto tokom kojeg će se mnogo raditi.

Direktor kluba Aleksandar Dunđerski izjavio je da se klub već duže vreme nalazi u teškoj situaciji, ali da uprkos tome opstaje u Superligi.

"Uprava kluba je pokazala da ne podleže pritiscima i da je rešena da istraje na finansijskoj konsolidaciji kluba. Vratili smo tokom prethodnih meseci gotovo 400 miliona dinara nasleđenog duga, iako smo mogli taj novac da uložimo u prvi tim i rezultate. Pitanje je, međutim, šta bi se u tom slučaju dogodilo sa klubom. Javnosti je malo poznata činjenica da su bila podneta dva zahteva za stečaj kluba od strane poverilaca, a koje su pisali bivši članovi kluba. Bila na je ugrožena egzistencija i bili smo prinuđeni da povučemo neke poteze koji nisu bili popularni kod navijača. Prodali smo pojedine fudbalere i obezbedili potreban novac. Uz to, želja mi je da kod igrača i svih zaposlenih usadim osećanje ljubavi prema klubu i da im ona bude najveći pokretač i motiv za rad", prenosi RTV Vojvodina reči Dunđerskog.

On je najavio da će uskoro biti mnogo promena u klubu, pre svega u igračkom kadru.

"Činjenica je da nas na leto očekuje veliki remont tima, jer ima igrača koji ne zaslužuju da nose dres Vojvodine. Želimo da rezultati budu na nivou onih koje očekujemo , ali i naši navijači, jer hoćemo da budemo najbolji".

Prvi operativac Voše objasnio je kako se klub obezbedio do kraja sezone.

"Imamo obezbeđen priliv rata novca od prodaje Radoje, Poletanovića, Tadića, kao i Mijata Gaćinovića i Srđana Babića, za koje smo ekonomska prava prodali investicionom fodnu. To nam garantuje da ćemo do kraja godine nesmetano raditi i da problema s finansiranjem ne bi smelo da bude. Uz to, tražimo i generalnog sponzora, iako je jasno da nismo miljenici javnih preduzeća od kojih ne dobijamo ništa. U razgovorima smo sa nekoliko preduzetnika i kompanijama i nadamo se da ćemo u najskorijem vremenu ojačati sponzorski pul".

Bez obzira na to što situacija nije ružičasta, predsednik Vojvodine je umereni optimista.

"Pre svega, verujem u naše mlade fudbalere, kao i sve one koji su okupljeni oko kluba, odnosno u našu omladinsku školu. Ubeđen sam da ćemo, svi zajedno, ostvariti ideju koju imamo, a to je da se Vojvodina bori za najviši plasmanu srpskom fudbalu. Naše mlađe selekcije beleže u kontinuitetu izvrsne rezultate i verujem da će neki od dečaka poniklih u klubu u najskorije vreme konkurisati za mesto u prvom timu. Oni drugi, odlukom Skupštine o preuzimanju FK Proleter sa Slane bare, imaće sjajnu priliku da se u ovom klubu pokažu i dokažu da zaslužuju da ponesu crveno-beli dres Vojvodine", naveo je Aleksandar Dunđerski.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC