• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Karađorđe" ne veruje!

Autor mondo.rs

Posle četiri uzastopna poraza kod kuće, ukupnim rezultatom 2:12, fudbaleri Vojvodine konačno su pobedili nekoga u Novom Sadu...

 "Karađorđe" ne veruje! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine u utakmicu 28. kola Jelen Superlige ušli su sa četiri uzastopna poraza kod kuće ukupnim rezultatom 2:12.

Fudbaleri Rada istrčali su na teren stadiona u Novom Sadu sa tri uzastopna poraza u gostima ukupnim rezultatom 0:9.

Neko je morao da prekine crni niz...

Na kraju, na "Karađorđu" koji nije mogao da veruje šta vidi: Vojvodina – Rad 2:0 (1:0). Golove za novosadski sastav postigli su 21-godišnji Mirko Ivanić u 18. i 19-godišnji Milan Makarić u 81. minutu, za 14. pobedu crveno-belih nad "građevinarima" kod kuće, uz 13 remija i dva poraza.

Da je Rad uspeo da zabeleži tek drugu pobedu na strani ovog proleća, dva kluba bila bi poravnata sa po 43 boda na tabeli, koliko ima i Novi Pazar. Ovako, Voša, Pazar i Rad poređali su se jedan iza drugoga u borbama za plasman u Ligu Evrope: 46-43-40.

Do kraja prvenstva, Vojvodina gostuje Čukaričkom i dočekuje Radnički 1923, dok Rad igra kod kuće sa Spartakom i ide na noge Napretku.

Računajući i prvi deo prvenstva, "lale" su već upisale sedam poraza kod kuće što je jedan od najlošijih skorova u istoriji kluba, a novi bi svakako uneo dodatne probleme u svlačionicu, u kojoj je ovog puta ostao suspendovani kapiten Mijat Gaćinović, koji nije bio u konkurenciji za utakmicu zbog kršenja klupske discipline. Trener Zlatibor Zagorčić nije mogao da računa na još dvojicu startera, Srđana Babića i Bojana Nastića, ali je uspeo da nadigra dobro utreniranu ekipu Milana Milanovića, koja ovog proleća kod kuće ima skor 7-0-0, a u gostima 1-0-4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC