• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša 25. maja u Banjaluci

Autor mondo.ba

Delegacija Borca na čelu sa predsjednikom Draškom Ilićem i direktorom Robertom Zrilićem dogovorila je u Novom Sadu da će prijateljski dvoboj protiv Vojvodine biti odigran 25. maja na Gradskom stadionu u Banjaluci.

 Voša 25. maja u Banjaluci Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Novosadska Vojvodina biće gost Borca 25. maja!

"U prijateljskom razgovoru smo dogovorili da će ljubitelji fudbala u Banjaluci 25. maja sa početkom u 20.00 časova moći uživati u istinskom sportskom spektaklu koji će prirediti Borac i Vojvodina. U predigri utakmice seniora sastaće se veterani ova dva kluba, a Novosađane će predvoditi jedan od legendarnih igrača ovog kluba Ljubiša Dunđerski", istakao je direktor Borca Robert Zrilić.

On je ponovio da je inicijativa za odigravanje jednog ovakvog susreta došla od navijača Borca kako bi se finansijski pomoglo klubu iz Republike Srpske.

"Pored novčane pomoći od prodaje karata, cilj nam je da sa punog Gradskog stadiona pošaljemo poruku celokupnoj javnosti i vlastima da gašenje naše svetinje koja živi 89 godina ne dolazi u obzir", navodi se u saopštenju "Lešinara".

Cijene ulaznica

Ulaz na istočnu i sjevernu tribinu Gradskog stadiona za susret protiv Vojvodine koštaće pet maraka, a dvostruko više za zapad.

Osim igrača i rukovodstva Voše u Banjaluku će doći i visoka delegacija Novog Sada predvođena gradonačelnikom Milošem Vučevićem.

"Biće to prilika da o budućnosti i planovima FK Borac, ali i o saradnji sa prijateljima iz Novog Sada, razgovaraju visoki zvaničnici Novog Sada i Banjaluke, a sve u cilju prosperiteta i jačanju odnosa ova dva kluba", naglasio je Zrilić.

Navijači Borca izrazili su žaljenje posjetom na Gradskom stadionu u posljednje vrijeme i da je predstojeća utakmica prilika da Banjalučani pokažu koliko su odani crveno-plavom timu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Divan potez

Banjaluka voli Borac i Banjaluka ne može bez Borca niti bi bilo kome dopustila da ga ugasi, i treba otići na stadion još jednom to potvrditi ukoliko neko slučajno ne zna ili se pravi da ne zna.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC