• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi Gaćinovića, Krunića i Rodića?

Autor mondo.rs

Crveno-beli planiraju rekonstrukciju tima, a "Sport" iznosi neka zanimljiva imena koja bi mogla uskoro da zaigraju na "Marakani".

 Zvezda dovodi Gaćinovića, Krunića i Rodića? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kapiten Vojvodine Mijat Gaćinović, neprežaljena želja trenera Nenada Lalatovića - Rade Krunić i levi bek koji se nije naigrao u Zenitu, Milan Rodić, nalaze se pred vratima Crvene zvezde, piše "Sport".

Jasno je da će crveno-beli tokom leta značajno promeniti igrački kadar, a želja rukovodstva je da uz kostur tima koji će činiti mladi fudbaleri ove sezone promovisane u prvotimce, zatim oporavljeni Marko Petković i iskusni Aleksandar Luković, dovedu još nekoliko igrača čije su karijere tek na početku.

Navodno, uveliko se pregovara sa 20-godišnjim kapitenom Vojvodine Mijatom Gaćinovićem, 24-godišnjim Milanom Rodićem koji je od odlaska iz OFK Beograda u Zenit više igrao na pozajmici u Volgi nego za šampiona Rusije i 21-godišnji Rade Krunić, vezista Borca iz Čačka, koji je zimus bio prvi pik trenera Nenada Lalatovića, a koji se dovodi u vezu i sa Partizanom.

Evo i šta "Sport" piše o ovim potencijalnim transferima crveno-belih:

O Gaćinoviću:

"Pravo na omalenog ofanzivnog vezistu poseduje fond, koji ga je nedavno isplatio Novosađanima i ljudi zaduženi za karijeru omladinskog reprezentativca Srbije smatraju da postoji zajednički interes sa Crvenom zvezdom, pa ostaje da u narednim danima postignu dogovor... Prošle sezone Vojvodina je stopirala selidbu Gaćinovića u Beograd i pored stalnih pritisaka Lalatovića na Upravu da se plati potrebno obeštećenje. Sada je situacija van kontrole Novosađana, koji su već dobili novac".

O Kruniću:

Izvor: MN PRESS "Brigu oko njegove karijere preuzeo je brat srpskog asa Aleksandra Kolarova i načelan sporazum je napravljen, pa narednih dana sledi završna realizacija transfera Krunića iz Borca u Crvenu zvezdu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem".

O Rodiću:

"Odlaskom El Monira u Dinamo iz Minska prva solucija na tom mestu (levog beka) je propala, a uveliko se pominje da je poziv dobio Milan Rodić iz Zenita da dođe da igra standardno makar na godinu dana, pošto će crveno-beli da imaju obaveze na tri fronta i neophodno je da imaju prave adute".

Ognjen Koroman i Milan Rodić
Izvor: (MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC