• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Hvala Vojvodini i publici koja je došla

Autor mondo.rs

Trener Borca zahvalio se Vojvodini na podršci koju su pružili Banjalučanima odigravanjem utakmice na Gradskom stadionu, kao i publici koja je došla.

 Jagodić: Hvala Vojvodini i publici koja je došla Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Poslije prijateljske utakmice i pobjede Vojvodine nad Borcem 4:1, treneri obje ekipe izrazili žaljenje vremenske prilike nisu išle na ruku vrlo plemenito zamišljenom cilju, ali su istakli da je sve prošlo u vrlo prijateljskom tonu.

"Najavio sam da ću protiv Vojvodine dati svima priliku. Želio bih se zahvaliti fudbalskom klubu Vojvodina i Zagorčiću na svemu što su učinili za Borac i uopšte sport Banjaluke ovim dolaskom po izuzetno teškom vremenu , nažalost to je bio najveći neprijatelj obje ekipe, vjerujem da je bilo bolje da bi bilo mnogo više publike. Ovima koji su došli hvala im, zaista", rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

On je iskoristio priliku i Vojvodini čestitao na odličnom rezultatu i plasmanu u evropska takmičenja, a potom se još jednom osvrnuo na sam meč na Gradskom stadionu.

"Ono što mogu reći je da smo osnovni cilj ispunili, dali smo svim igračima priliku. Željeli smo protiv Vojvodine koja je kvalitetna ekipa da damo mlađim igračima šansu, onima koji su manje igrali, da vidimo gdje su šta su. Naravno teren je uticao na to da se ne može steći prava slika, ali imamo još jednu prvenstvenu utakmicu i jednu prijateljsku u Sloveniji da steknemo uvid u stanje za naredni period u FK Borac. Rezultat kao rezultat je možda previsok, ali nije to ni bio cilj, večeras je bio svečarski, humanitarni i prijateljski karakter, hvala svima što su se odazvali, imali smo dobru namjeru, a to što nije bio pun stadion, biće nekom drugom prilikom", rekao je Jagodić.

Trener gostiju Zlatomir Zagorčić rekao je da mu je žao zbog loših vremenskih prilika i istakao da je sam rezultat možda malo previsok.

"Utakmica kao utakmica imala je prijateljski karakter. Uspjeli smo da ostvarimo pobjedu. Vidjelo se da momci poslije završetka prvenstva i cilja koji smo ostvarili, plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, imaju samopouzdanja. To su mladi momci, kvalitetni, to su danas i pokazali, žao mi je što nismo uspjeli samo malo više da pomognemo. Da je bilo bar malo ljepše vrijeme pa da bude malo više publike. Cilj svih nas je bio da napunimo stadion, ali jednostavno vrijeme je bilo protiv nas. Rezultat 4:1 je možda malo previsok, ali jedna prijateljska utakmica je to bila i ponavljam žao mi je što nije bilo više publike", rekao je Zagorčić.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

drmr

kolko je ovaj borac ocajan

Jagodiću

Jagodiću našao si u ovokvoj utakmici da probavaš juniore. Zakaži sa Donjim Žabarom pa ih probaj. Sramota, nisi mogao ispoštovati ljude na tribinama. Doduše, Borac je i sa najjačim timom izgledao amaterski. Sramota i za trenera i za igrače šta su nam priredili. Stidite se.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC