• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša okupila ekipu, sa četiri pojačanja

Autor mondo.rs

Novosađani su se u ponedeljak sastali u FC "Vujadin Boškov" i počeli pripreme za sezonu 2015/16. Evo ko se pojavio, a ko je napustio klub.

 Voša okupila ekipu, sa četiri pojačanja Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Početak kvalifikacija za Ligu Evrope zakazan je za 2. jul, pa u Vojvodini nemaju mnogo vremena za odmor. Stoga, već u ponedeljak počeli su da rade.

Trener "lala", četvrtoplasiranih u sezoni 2014/15, Zlatomir Zagorčić produžio je ugovor, pa prozvao izabranike u FC "Vujadin Boškov" na Veterniku i time označio start kondicionih priprema. Ekipu će voditi u Novom Sadu do narednog ponedeljka (15. jun), nakon čega će je odvesti na Zlatibor, na bazični deo priprema za nastupajuću sezonu.

Opremu Vojvodine zadužila su četvorica novajlija - povratnik iz inostranstva Miljan Mrdaković, doskorašnji bek Donjeg Srema Aleksandar Stanisavljević, ex vezista OFK Beograda Aleksandar Paločević, kao i centarfor BSK Borče Šaleta Kordić, bivši učenik Vošine škole, koji je u crveno-belom dresu i počeo seniorsku karijeru.

Iz Voše su otišli...

Prethodnih nedelja, klub su napustili Milan Spremo, Nenad Kočović, Stefan Nikolić, Stefan Zogović, Ivan Rogač, Luka Grgić, Nikola Mojsilović, Jovan Stojanović, Slobodan Novaković, Luka Luković, David Kohija i Milan Jovanić.

Značajan broj igrača nije stigao na okupljanje zbog obaveza sa različitim reprezentacijama. Lazar Zličić trenutno nosi dres srpske U-18 selekcije, Mijat Gaćinović, Srđan Babić, Radovan Pankov i Vanja Milinković Savić su na Novom Zelandu sa U-20 nacionalnim timom, Mirko Ivanić se priprema za U-21 Evropsko prvenstvo, dok Marko Kordić nosi dres crnogorske selekcije.

Naravno, status Gaćinovića i Babića još je nerešen i o njihovom (ne)ostanku ne odlučuje klub, već agencija koja poseduje 100 odsto vlasništva nad njihovim ugovorom.

Slična je situacija i sa mlađim Milinković Savićem, koji je i prošlu sezonu proveo na "Karađorđu" kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda. Ostaje da se vidi ko će sve proći Zagorčićevo "sito", a ko bi mogao da bude prosleđen na pozajmicu novosadskom Proleteru.

Zagorčićevoj prozivci odazvali su se:

Srđan Žakula, Emil Rockov, Dominik Dinga, Jovica Vasilić, Danilo Sekulić, Slaviša Radović, Bojan Nastić, Aleksandar Paločević, Aleksandar Stanisavljević, Nino Pekarić, Milko Novaković, Igor Đurić (vratio se sa pozajmice Radu), Saša Ćurko, Dragan Karanov (povređen), Milan Makarić, Siniša Babić, Janko Tumbasević, Aleksandar Desančić, Elmir Asarni, Uroš Stamenić, Šaleta Kordić, Milan Pavkov, Darko Puškarić i povređeni Džon Meri. Najavljeno je da će se Miljan Mrdaković priključiti ekipi tokom dana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC