• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi glas Superlige u Vojvodini

Autor mondo.rs

Ivan "Mogli" Lakićević, novi desni bek "lala", voli za sebe da kaže da je jedini fan hevi metal muzike u Superligi. Pročitajte šta još sluša, za koga navija (nisu Zvezda ili Partizan) i šta bi voleo da studira.

 Prvi glas Superlige u Vojvodini Izvor: MN PRESS

Ivan Lakićević (levo) i Rade Krunić (desno) u dresu Donjeg Srema
Izvor: MN PRESS
Fudbaleri Vojvodine otputovali su u ponedeljak na Zlatibor, gde će se pripremati za start sezone sve do 26. juna. Među njima našao se i jedan od najzanimljivijih fudbalera Superlige.

Ivan "Mogli" Lakićević (22), stigao je u nedelju na "Karađorđe" iz Donjeg Srema i već zadužio crveno-belu opremu. Dres Pećinčana nosio je sa uspehom od 2011, kada je napustio omladinski pogon Zvezde. Njegova priča ne svodi se samo na dobre nastupe na mestu desnog beka.

Lakićević za sebe voli da kaže da je jedini fudbaler Superlige koji sluša rok i hevi metal, mada ne krije da mu prijaju i drugi žanrovi. I ne samo da sluša, već i jako lepo peva, pa se ne ustručava da se i takmiči u karaokama.

"Volim da pevam i čak mi i neki ljudi govore da bi trebalo da se profesionalno bavim muzikom. Ko zna, možda jednog dana... Stalno idem sa društvom na karaoke, gde pevam za svoju dušu. Pevam uglavnom sve, ali mi najviše leže balade. Svojevremeno, sa devet godina, pobedio sam na karaokama u Budvi, sa pesmom 'Zbogom ljubavi' Vlade Georgijeva. Osvojio sam 20 evra i veliku picu", rekao je "Mogli" jednom prilikom.

Šta sve sluša? Duga je lista...

"U mojoj kući uvek se slušala prava muzika i imamo ogromnu fonoteku. S obzirom na to da mi je porodica uvek bila na prvom mestu, od malih nogu usađivali su mi prave vrednosti. Otac me je vodio na koncerte legendarnih rok grupa i pevača kao što su Duran Duran, Brajan Adams, Rolingstonsi, Toto, Metalika, Bili Ajdol, Grin Dej, Vajtsnejk, Polis, ACDC, Dip Parpl, Dipeš Mod, Blek Sabat, Partibrejkers, Električni orgazam, Rambo Amadeus, Riblju Čorbu, Ortodoks Kelts, Kerber, Bajaga i instruktori".

Voli i domaći pop.

"Jesam roker, ali slušam i Georgieva, Željka Vasića, Sašu Kovačevića, Dadu Glišića, Sergeja Ćetkovića..."

Zašto baš nadimak - Mogli?

"Bio sam nemirno dete. Non-stop sam se verao i padao poput Tarzana, a onda me je neko van porodice nazvao 'Mogli' i taj nadimak ostao je do danas. Kada sam gledao Diznijev crtani shvatio sam da sam stvarno to i ja. Ni u kući me više ne oslovljavaju imenom"

Krug njegovih interesovanja jako je veliki. Ne krije da je strastveni navijač Seltika, a čak je i član srpskog fan kluba "zeleno-belih".

"Želja mi je da jednog dana zaigram na Ostrvu. Smatram da igraju najlepši fudbal i zato godišnje odgledam više od 200 utakmica njihovih liga. Volim škotsku Premijer ligu i veliki sam navijač Seltika. Član sam 'Seltik Fan kluba Srbija' i sve njihove utakmice gledam u T Pabu, na Palilulskoj pijaci u Beogradu, gde imamo svoje parče Škotske i Irske. Jedan od fanova je i legenda Aca Seltik, frontmen Ortodoks Keltsa, koga izuzetno cenim i fan sam njegovog benda", dodao je Lakićević.

Jako voli i film i ima veliku želju da upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

"Uvek volim da odgledam dobar film ili predstavu. Gluma me je oduvek privlačila i želja mi je da jednog dana upišem FDU, odsek gluma. Često su mi na 'tapetu' za imitaciju bili 'treneri' počev od onih koji su me trenirali u Omladinskoj školi Crvene zvezde, pa do trenera u Donjem Sremu".

Lakićević nije jedini igrač koji je iz Pećinaca ovog juna otišao u Novi Sad. Pre njega, istim put prešao je i Aleksandar Stanisavljević, jedan od prvih pojačanja Vojvodine. Osim njih, "lale" su dovele i povratnika Miljana Mrdakovića, veziste OFK Beograda i Borca iz Čačka Aleksandra Paločevića i Marka Zoćevića, kao i napadača BSK Borče Šaletu Kordića, koji se vratio među "lale", gde je i ponikao.

U ponedeljak, baš na dan odlaska na Zlatibor, na sajtu "Stare dame" iz Novog Sada objavljeno je da član ekipe Zlatomira Zagorčića postao i Novica Maksimović (27), bivši igrač Spartaka i kulskog Hajduka.

"Lale" će početi novu sezonu 2. jula, kada će startovati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC