• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Split nagrađen - opet domaćin!

Autor mondo.rs

Vrh Hrvatskog fudbalskog saveza, samo nekoliko dana posle skandaloznog nacističkog ispada, odlučio da Split bude domaćin utakmice Hrvatska - Bugarska. UEFA po hitnom postupku razmatra "Slučaj: svastika".

Hrvatski fudbalski savez igra "ruski rulet"!

Samo nekoliko dana posle velikog skandala, kada je nasred terena stadiona "Poljud" bii iscrtan kukasti krst, preko kojeg su trenirali i igrali fudbaleri reprezentacija Hrvatske i Italije u kvalifkacijama za EURO 2016. vrh hrvatskog fudbala je odlučio da Split ostane domaćin novog meča Hrvatske u kvalifikacijama, protiv Bugarske 10. oktobra.

Naravno, ako UEFA do tada ne odluči da izbaci Hrvatsku iz kvalifikacija. A Evrpska kuća fudbala danas je pokrenula hitan postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza.

Odluku da Split ostane domaćin, čelnici hrvatske fudbalske organizacije brane ovim rečima:

"Dugo smo raspravljali i zauzeli stav koji je jedini ispravan. Bili bismo neozbiljni da smo promenili raniju odluku, kojom smo želeli da uspostavimo korektan odnos sa Hajdukom. Želimo da pokažemo da Split, Hajduk, Dalmacija i Hrvatska nisu ono što je viđeno na Poljudu", izjavio je izvršni predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza Damir Vrbanović.

Kaže da život "ide dalje i posle kukastog krsta".

"Nećemo zbog kukastog krsta prestati da komuniciramo sa ljudima u Dalmaciji. Bio bih presrećan da se utakmica s Bugarskom igra pred punim Poljudom i da se zajedno radujemo odlasku Hrvatske na EP".

Vrbanović bi ipak trebalo da sačeka odluku UEFA pre nego što se "poraduje". Iz Niona je došla vest da je pokrenut hitan postupak zbog kršenja tačke 14. pravilnika UEFA koji se odnosi na rasističko ponašanje.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC