• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko Ivanić: Ni Grobar, ni Delija!

Autor mondo.rs

"Da stavim tačku na nagađanja za koga navijam", osetio je potrebu najtraženiji igrač Vojvodine da javno razjasni jednu stvar.

Izvor: MN PRESS

  Saga o selidbi Mirka Ivanića u Beograd najpraćenija je srpska transfer sapunica ovog leta.

Ofanzivac i najbolji strelac Vojvodine bio je želja "večitih" sa obe strane Topčiderskog brda, mada se, dok je prelazni rok odmicao, iskristalisalo da ga više hoće u Crvenoj zvezdi.

Nekoliko puta je iz Ljutice Bogdana poručivano da će biser novosadske "Stare dame" završiti baš u Zvezdi, ali bi svaki put sa "Karađorđa" stizala poruka da je Ivanić i dalje igrač Vojvodine.

U međuvremenu, "curele" su informacije da je Voša pristala na prodaju svog bisera, ali da je Ivanić odbio selidbu među beogradske crveno-bele. Moglo se čuti i da neće u Zvezdu jer navija za Partizan, kao i da je zapretio klubu ultimatutom da će ostaviti fudbal ako bude morao na stadion Rajko Mitić.

U razgovoru za "Sport", Ivanić je na prvom mestu razjasnio:

"Najpre da stavim tačku na spekulacije o mom navijačkom opredelenju: Nisam navijač ni Partizana, ni Crvene zvezde. Navijam jedino i isključivo za Vojvodinu! U njoj sam, uostalom, od svoje 12. godine i ona je od mene napravila igrača", rekao je vezista iz Bačkog Jarka.

On ne krije da je ponuda Zvezde zaista i postojala.

"Svakom igraču, naravno, godi kada ga traže, ali ja sam odmah rekao da to ne želim. To što je Zvezda nastavila komunikaciju sa klubom je nešto na šta nisam mogao da utičem i u šta nisam bio upućen. Lagao bih kada bih rekao da me sve ono što su mediji objavljivali nije opterećivalo, naprotiv, ali je to sada definitivno iz mene", dodao je Ivanić i pojasnio da ima isti stav i o selidbi u Partizan.

Kao što je predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović i najavio MONDU pre desetak dana, najbolji strelac "lala" u prošloj sezoni konkurisaće, dakle, za mesto u ekipi na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv MTK iz Budimpešte.

U međuvremenu će slušati ponude drugih klubova - ali, pre svega inostranih.

"Ako dođe ponuda dovoljno dobra i za Vojvodinu i za mene - otići ću, ali o tom - potom. Sada zaista razmišljam isključivo o predstojećem prelaznom dvomeču kvalifikacija za Ligu Evrope sa MTK", podvukao je najtraženiji igrač novosadskog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC