• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ex napadač Zvezde u Voši, stiže i golgeter lige?

Autor mondo.rs

Novosađani odgovorili na pojačanja Crvene zvezde i Partizana.

 Ožegović u Voši Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Beogradski "večiti", Crvena zvezda i Partizan, značajno su se pojačali u ovom prelaznom roku, a potom je sitgao odgovor iz Novog Sada.

Vojvodina je objavila da je uspešno završila pregovore sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde i Borca iz Čačka, Ognjenom Ožegovićem, koji je imao sjajnu polusezonu ove godine.

Prema pisanju dela domaćeg medija, tu nije kraj!

Naime, prema u sredu objavljenim informacijama, na "Karađorđu" će naredne sezone igrati i golgeter Superlige, napadač Mladosti iz Lučana Patrik Eze Frajdej, koji je bio dovođen u vezu sa "lalama" i zimus.

Konkretnija informacija mogla bi da stigne sa "Karađorđa" već u četvrtak, dok je u sredu uveče na klupskom sajtu potvrđeno samo da je zlatni "Litvanac" (osvajač EP u uzrastu U-19) dogovorio trogodišnji ugovor sa "lalama".

"Pregovori između FK Vojvodina i Ognjena Ožegovića. Dojučerašnji napadač Borca iz Čačka stavio je potpis na trogodišnji ugovor i priključiće se ekipi odmah posle duela Vojvodina – MTK".

Ožegović je rođen 9. juna 1994 u Banjaluci, a fudbal je počeo da igra u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Potom je igrao za Rad, Jagodinu i Borac, čiji je dres nosio u drugom delu prošle sezone.

Njegovim dolaskom, ojačana je konkurencija u napadu "lala", gde će definitivno najvažniju ulogu imati Miljan Mrdaković, koji se ovog leta vratio iz inostranstva. Osim njega, na "Karađorđe" je ovog leta stigao još jedan napadač - Šaleta Kordić, doskorašnji "špic" BSK Borče, koji se fudbalski školovao baš u FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Priča o transferu definitivno će u naredna 24 časa biti u drugom planu, s obzirom na to da tim Zlatomira Zagorčića očekuje revanš 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv mađarskog MTK. Prvi meč, u Budimpešti, završen je remijem bez golova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC