• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagorčić o Sampdoriji, Zenga o Vojvodini

Autor mondo.rs

U Novom Sadu se sa nestrpljenjem čeka duel protiv člana Serije A.

Izvor: MN PRESS

  Samo čudo moglo bi da spreči duel Vojvodine i Sampdorije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Đenovljani su se direktno plasirali u tu rundu takmičenja, dok Novosađani sa 3:0 putuju u Letoniju na revanš Spartaksu...

Dakle, ako sve bude kao što se očekuje, 6. avgusta na Karađorđu gostovaće najveće ime još od 2007, kada je Vojvodina igrala protiv Atletiko Madrida u kvalifikacijama za tadašnji UEFA kup. Prethodno će se rivali sastati u Đenovi, 30. jula.

Zlatomir Zagorčić, međutim, upozorava da još ima vremena do tih duela.

"Prvo treba da dobro odradimo gostovanje u Letoniji, pa ćemo tek onda da razmišljamo o mečevima s Italijanima. Sampdorija je veliki klub sa sjajnom tradicijom, ali će se Vojvodina maksimalno suprotstaviti apsolutnom favoritu. Ponavljam, ukoliko izborimo pravo da igramo te utakmice, učinićemo sve da pokušamo da priredimo iznenađenje", rekao je trener Vojvodine za sajt kluba.


Nije, ipak, Zagorčić mogao potpuno da ignoriše potencijalni dvomeč.

"Treniramo za ovakve susrete, imamo svoje ciljeve i probaćemo da ih ostvarimo. Raduje me i činjenica da će eventualni dueli s Italijanima biti nova prilika da tribine stadiona Karađorđe budu dupke ispunjene, a dvomeč sa Sampdorijom za nas bi bio veliki ispit i izazov", naveo je trener crveno-belih.

Na klupi Sampdorije prošle sezone je sedeo Siniša Mihajlović, ime kojeg se u Novom Sadu rado sećaju iz igračkih dana, ali je on nedavno prešao u Milan, a umesto njega angažovan je Valter Zenga, bivši trener Crvene zvezde.



"Život je čudan. Bio sam u Beogradu pre desetak godina i vodeći Crvenu zvezdu tamo sam osvojio duplu krunu. Sada na povratku Sampdorije u evropska takmičenja igram protiv bivšeg kluba Siniše Mihajlovića i Vujadina Boškova. To je sve sudbina. Ako Vojvodina prođe, biće veliki izazov i težak protivnik. Mi, međutim, ne mislimo o njima, nego se koncentrišemo na naš rad i spremamo se za meč", rekao je Zenga za sajt svog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC