• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljud strepeo, Hajduk na kraju ubedljiv! VIDEO

Autor mondo.rs

Splitski Hajduk na kraju je ubedljivo pobedio Koper, ali Torcidi nije bilo svejedno do 69. minuta. Pogledajte...



Tačno 22.650 navijača, obučenih u tradicionalno belo, prisustvovalo je jednoj od najzanimljivijih utakmica 2. runde kvalifikacija za Ligu Evrope, a "mali milion" ih je odigrano širom Evrope.

Hajduk, Torcida, Split i Dalmacija strepeli su do 69. minuta, kada je Anton Maglica rešio sve dileme četvrtim golom "bilih" na punom "Poljudu":

Hajduk – Koper 4:1 (2:1).

Prvi meč u Sloveniji završen je pobedom domaćina od 3:2 i to tako što je hrvatski klub postigao gol u 90. minutu.

Da vam ne bismo prepričavali utakmicu koju nismo bili u situaciji da gledamo, evo kako je u "live" tekstualnom prenosu splitska Slobodna Dalmacija, otvoreno i nedvosmisleno naklonjena "svom" Hajduku, opisala situacije kod svih pet golova.

Hajduk: Kalinić – Tudor, Milović, Nižić, Pejić – Džeferson – Roguljić, Balić, Caktaš – Kiš, Vlašić.

Koper: Simčić - Sme, Guberac, Halilovič - Hadžič, Rahmanović, Crnigoj, Tomić, Palčić - Galešić, Ivančić.

PROČITAJTE SVE REZULTATE REVANŠA 2. KOLA I PAROVE 3. KOLA



2 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! 1:0 (Kiš) - Hajduk nije mogao zamisliti bolje otvaranje utakmice! Roguljić je dobio prostor na 20 metara i opalio po golu, Simčič je odbio ali samo do Kiša, koji je bio brži od suparničkih stopera i s pet metara zakucao loptu u mrežu. "Eruptirale" su tribine, iz sveg se glasa skandiralo "Kiš, Kiš, Kiš"!

40 - GOOOOOOOOOOOOOOOL! 2:0 (Jefferson) - Golčinom Jeffersona Hajduk je udvostručio prednost! Hajdukov Brazilac je oduzeo loptu Gubercu, povukao nekoliko metara i s nekih 25 metara silovito pogodio uz desnu stativu vratara Simčiča. Neobranjivo! Tribine su "poludjele"!

45+2 - GOL! 2:1 (Palčič) - Slovenci su iskoristili nepažnju Hajdukove obrane i vratili se u život! Rahmanović je ubacio s lijeve strane, ofsajd-zamka domaće obrane nije uspjela, Palčič je ostao sam i glavom matirao Kalinića.

62 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! 3:1 (Caktaš) - Hajduk je opet na dva gola razlike! Caktaš je proigrao Kiša, koji je povukao i onda izvrsno podvalio loptu baš Caktašu, a ovaj fintom prevario Simčiča i Tomića koji su izašli u blok i iz teškog kuta proslijedio loptu u nebranjenu mrežu.

69 - GOOOOOOOOOOOOL! 4:1 (Maglica) - Tek što je ušao u igru, i to uz blage zvižduke s tribina jer je zamijenio miljenika navijača Kiša, Maglica je zabio! Iz prvog dodira. Balić je ubacio iz slobodnog udarca s lijeve strane, a u gužvi u šesnaestercu gostiju najbolje se snašao napadač iz Brčkog koji je iz okreta snalažljivo progurao loptu u mrežu sa pet metara


4-1 Anton Maglica UEFA Europa League...by diyan-delev




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC