• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sampdorija nekompletna pred Vojvodinu

Autor mondo.rs

Đenovljani u okrnjenom sastavu ušli u nedelju u kojoj će se sastati sa Vojvodinom.

Tim Sampdorije ovog leta značajno je oslabljen u odnosu na prošlu sezonu i pitanje je u kakvom sastavu će Đenovljani dočekati Vojvodinu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nekoliko važnih igrača koji su doprineli plasmanu na sedmo mesto Serije A napustilo je klub, ali je svakako najjači udarac bio odlazak Siniše Mihajlovića na klupu Milana.

Bivšeg selektora Srbije nasledio je Valter Zenga, međutim, nekadašnji trener Crvene zvezde imaće težak zadatak da ponovi uspeh svog prethodnika.

Problemi bi mogli da ga snađu već na startu sezone, odnosno za duel sa Vojvodinom.

Trening Sampdorije u ponedeljak uveče propustili su Alžirac Džamel Mesbah i napadač Stefano Okaka, čiji je nastup protiv Novosađana pod znakom pitanja. Novajlija iz Ajaksa, Finac Niklas Moisander radio je po posebnom programu, kao i mladi Argentinac Hoakin Korea koji je ceo trening proveo sa fizioterapeutom, navodi se na klupskom sajtu, uz dodatak da je Nenad Krstičić ponovo trenirao sa timom.

On se vratio sa jednogodišnje pozajmice Bolonji i moguće je da zaigra protiv Vojvodine, protiv koje je nekada igrao u dresu OFK Beograda.

Sampdorija će srpskog predstavnika ugostiti na Olimpijskom stadionu u Torinu, pošto se na Luiđiju Feraris menja travnata podloga. Đenovljani će put Torina u utorak popodne, dok ekspedicija Vojvodine stiže u sredu oko podneva, a u njoj bi trebalo da se nađe i novinar MONDA.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC