• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari, napunite stadion!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana očekuju prolaz u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Partizan-Steaua Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crno-beli u Bukureštu nisu "naplatili" bolju igru od protivnika i jednu od boljih partija na evrosceni poslednjih godina. Odigrali su 1:1 sa Steauom, ali su makar uvideli da prvak Rumunije ni u kom slučaju nije bauk i da su mu ime i istorija veći od trenutnog kvaliteta.

Poveo je Partizan golom Vulićevića, do 81. minuta imao veliki gol prednosti, ali nije izdržao. U samom finišu je tek moglo da bude svašta...

"Da nam je neko ponudio ovaj rezultat, svi bismo prihvatili. Ipak, utakmica se tako odvijala da smo mogli više. Moramo da analiziramo kako je pao gol, šta se dogodilo kod prekida, kao i akciju koja je tome prethodila", rekao je Darko Brašanac, koji je u 90. minutu mogao da donese pobedu.

"Mnogo mi je žao. Prvo sam hteo da loptu udarim glavom, pa sam procenio da se mnogo spustila i na kraju sam je loše zahvatio. Najgore je to kad se premišljate..."

Brašanac smatra da je 1:1 ipak
dobar rezultat pred revanš u Humskoj 5. avgusta.

"G
ol u gostima u evropskim utakmicama znači mnogo i očekujem da to iskoristimo. Nadam se da će biti kao protiv Dile Gori i da ću dati gol u revanšu. Očekujem da Grobari napune stadion, jer nas jedna utakmica deli od učešća u grupama u Evropi".

Valeri Božinov istegao je mišić i napustio teren već u 16. minutu. U nastavku se osetilo njegovo odsustvo, iako se Ivan Šaponjić maksimalno borio.

"Izgleda da nije ništa strašno, možda budem spreman već za sledeću nedelju, ali hajde da sačekamo snimak i preglede u Beogradu", rekao je Bugarin.

Gledajući veći deo meča sa klupe, primetio je da je na terenu "postojao samo jedan tim - Partizan".

"
Kako smo igrali, presirali ih, imali šanse, sve je bilo OK. Mislim da smo odradili sve zadatke i da ovako Partizan mora uvek da igra. Zaslužili smo 1:0, to bi bilo top, ali dobro... Steaua je jaka ekipa, mi smo čvrst, 'zdrav' tim i verujem da idemo dalje. Moramo opet da igramo ovako napadački, ne smemo da branimo 1:1, jer onda možemo da prođemo samo ako budemo imali i sreće".

Živko Živković imao je peh kod primljenog gola, ali se u 91. minutu iskupio.

"Okliznuo sam se, njihov igrač je zakačio loptu i ušla je. Imali smo posle toga šansu za pobedu, a imali su i oni. Da nije ušla ta kad sam se okliznuo, možda bi ušla ona koju sam skinuo kolenom u poslednjem minutu".

Golman Partizana smatra da ne treba biti neskroman.

"Zadovoljni smo sa 1:1, prihvatili bismo taj rezultat da nam ga je neko ponudio pre utakmice. Sad ostaje da ponovimo istu partiju u Humskoj u 'drugom poluvremenu' ovog dvomeča. Očekujem pun stadion, da Grobarima priredimo zadovoljstvo i prolaz dalje".

Za sedam dana na stadionu u Humskoj, Rumune sigurno čeka "pakao"...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC