• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čestitka Čuke: Vošo, bravo!

Autor mondo.rs

Trener "brđana" Vladan Milojević počeo je u petak razgovor sa novinarima osvrtom na veliku pobedu Novosađana.

 Vladan Milojević čestitao veliku pobjedu Voše nad Sampdorijom Izvor: MN PRESS

Čukarički je ovog leta završio evro-epizodu ranije nego što je bilo očekivano - već u 2. kolu kvalifikacija. Naravno da su zbog toga na Banovom brdu nezadovoljni, ali to ih ne sprečava da sportski čestitaju onima koji jesu uspeli.

U petak je na stadionu Čuke održana konferencija za novinare povodom utakmice Borac Čačak - Čukarički. Evo kako je "otvorio" trener "brđana" Vladan Milojević.

"Najpre bih želeo da iskreno čestitam Vojvodini na velikom uspehu i odličnoj igri protiv Sampdorije. Fenomenalan rezultat. Mislim da je tako nešto potrebno srpskom fudbalu. Očigledno je da ovde ima kvaliteta bez obzira na sve što se priča", počeo je perspektivni trener.

 U istom, sportskom tonu je i zaključio uvodno obraćanje.

"Veliko bravo od mene lično treneru Zagorčiću, igračima i stručnom štabu Vojvodine".

Što se tiče predstojeće utakmice svog tima, Milojević je na prvom mestu pohvalio odluku trenera "zebri" Nenada Lalatovića da se posle rada u Crvenoj zvezdi preseli na klupu Borca.

"Idemo u goste lideru. Borac je i prošle godine imao dobar tim, sa kvalitetnim pojedincima. Više su kuburili sa rezultatom nego sa igrom. Ove godine su po meni napravili pametan potez angažovanjem trenera Lalatovića. Sa druge strane - i Lala je doneo hrabru i ispravnu odluku. Očigledno je želeo da nastavi da se edukuje i radi. Njegov pečat se vidi u ekipi, koja igra atraktivno, discilinovano i timski".

Čačani su krenuli odlično u novu sezonu. U prva dva kola pobedili su Radnički iz Niša i Voždovac. Čuka je na otvaranju sezone ubedljivo savladala Vošu na "Karađorđu" (4:0), pa remizirala kod kuće sa Radom.

"Pred nama je težak meč. Moramo da budemo odgovorni, disciplinovani i sa velikim motivom, da bismo parilali takvom timu. Vidim da je Lala nama prepustio ulogu favorita, ali mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita. Očekujem da stadion bude pun do poslednjeg mesta. Čačak to i zaslužuje", poruka je Milojevića.

Trener "brđana" još jednom se osvrnuo na eliminaciju svog tima iz kvalifikacija za Ligu Evrope u dvomeču protiv Gabale.

"Na fudbal posmatram kao i na život. Ako ste nešto mogli - onda bi se to verovatno i dogodilo. Ako se nije desilo... Ostaje gorak ukus tog jednog gola koji nismo postigli. Svi danas igraju fudbal i iluzorno je govoriti ko je iz koje zemlje. Evo, pogledajte meč Sampdorije i Vojvodine. Da li bi vam neko pre utakmice pomenuo da je taj epilog moguć?", upitao je Milojević.

Šefu struke osvajača Kupa nije bilo potrebno postavljati potpitanja. U njegovim rečima nazire se i šta je rekao ekipi o eliminaciji iz Evrope.

"Svaka je utakmica za sebe i mora da se veruje. Ne volim da se vraćam u prošlost. Ne znam... Nešto nam je falilo, rekao bih da je baš tanka linija razdvojila uspeh od neuspeha. Ispali smo zbog jednog jedinog gola, a u oba meča smo imali više šansi. Nisam neko ko koristi alibi, tako da se ne bih previše osvrtao na utakmicu protiv Gabale... Sve je sada iza nas, ali je činjenica da radite cele godine da biste igrali evropske utakmice. Mora da postoji taj auto-motiv, želja, samopouzdanje i tu se negde lomimo. Surov je profesionalizam u fudbalu. Uvek je novo dokazivanje. Igrači moraju da budu spremni za to psihički i fizički. To im je posao", korisna je i konkretna poruka trenera Čukaričkog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC