• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagorčić o ambijentu, Zenga i o Steaui i Zvezdi

Autor mondo.rs

Trener Voše nema posebnu želju u baražu. Italijan je opet bio nasmejan i zadovoljni, pa je upitan da li bi se vratio u srpski fudbal.

 Zlatomir Zagorčić: Ambijent. Zenga: Zvezda je moj klub Izvor: MN PRESS


Vojvodina je uspela što je malo ko verovao da može da uradi - izbacila je Sampdoriju iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Karađorđe" je bio krcat, Novi Sad u bojama svog kluba. Đenovljani su pobedili nedovoljnih 2:0, ali to nije sprečilo veliko slavlje na stadionu.

Posle utakmice, trener "lala" imao je poruku za igrače.

"Hoću da im čestitam, pre svega. Uz to, čestitke idu i publici, koja je bila fantastična... Ovakav ambijent Novi Sad nije imao", počeo je izlaganje Zlatomir Zagorčić.

"Znali smo da igramo protiv odlične ekipe, koja igra odličan fudbal, što je i pokazala. Svi su se pribojavali tog pritiska u 15 minuta, ali nažalost primili smo gol iz sopstvene greške. Sampdorija je u tom periodu dominirala i stvarala šanse", sabrao je utiske šef "lala" iz prvog poluvremena...

Potom se osvrnuo i na drugo.

"U drugom delu, ušli smo kvalitetnije i bolje. Stvorli smo i šanse za golove, ali ih nismo postigli. Sampdorija jeste... U svakom slučaju, mislim da smo eliminisali sjajnu ekipu i još jednom hoću da se zahvalim i publici i Novom Sadu"

Ima li posebnu želju u baražu?

"Biće kako onaj odozgo kaže. Kako odluči - tako će biti. Imam želju, a želja mi je mala i nije posebna. Ne bih ni da izbegnemo nekog rivala", poručio je trener Novosađana, koji je primao čestitke i na stadionu, odmah posle utakmice.

Izvor: MN PRESS

Zagorčiću je čestitao i Valter Zenga, trener Sampdorije. Italijan je u sredu bio jako nervozan pred predstavnicima domaćih medija, dok je u četvrtak bio značajno bolje raspoložen.

"Čestitam Vojvodini na dobroj utakmici i prolasku dalje. Večeras smo bili dobar tim. Nismo dobro igrali u Torinu i tako smo dopustili Vojvodini da ima veliku prednost. Kako je Vojvodina pobedila 4:0, tako je stekla veliki zadatak da ovde da da veliki maksimum da sačuva tu prednost", poruka je Italijana.

Mnogi su ga smenjivali, uprkos saznanjima koje su italijanski novinari otkrili MONDU na "Karađorđu".

Pobedom u Novom Sadu, Italijan je sigurno kupio sebi kredit na klupi.

Izvor: MN PRESS


"Momci su odigrali  dobru utakmicu i što je najbitnije - odbranili su svoj karakter i svoje lice. Svako od igrača je doprineo da utakmica ovako prođe. Zadovoljan sam i nastavićemo da igraju kako planiramo".

Italijan je posebno upitan da li bi se vratio u srpski fudbal i koliko ga prati.

"Crvena zvezda je moj klub. Gledao sam i drugo poluvreme utakmice Partizan - Steua i navijao za Steauu, jer sam i tamo bio trener, a i znate da sam navijač najvećeg rivala Partizana", rekao je Zenga.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC