• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šarena" Vojvodina slavila u Lučanima

Autor mondo.rs

Posle plasmana u 4. pretkolo Lige Evrope, Zlatomir Zagorčić protiv Mladosti "promešao" sastav i osvojio "čitav plen".

 "Šarena" Vojvodina slavila u Lučanima Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine osvojili su tri boda u nedelju protiv Mladosti iz Lučana i tako ostvarili drugu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije - 1:2 (0:0).

Posle prvog poluvremena u kome je viđena slaba igra obe ekipe, Vojvodina je zaigrala bolje u nastavku meča i savladala domaćina golovima Puškarića iz penala u 57. minutu i Paločevića u 87.

Izjednačujući pogodak za ekipu iz Lučana postigao je Pavlov u 79. minutu, a meč je mogao da ode u potpuno drugom smeru pošto su domaći dva puta pogodili okvir gola.

Trener Partizana Zoran Milinković "promešao" je sastav u prethodnom kolu protiv Novog Pazara, kako bi odmorio fudbalere za utakmicu u Evropi, dok je njegov kolega iz Vojvodine Zlatomir Zagorčić isto to uradio protiv Mladosti, ali zbog umora prvotimaca.

U odnosu na tim koji je izborio bar još dve utakmice u Evropi, Zagorčić je napravio čak šest promena.

Od standardnih prvotimaca meč su počeli Pankov, Sekulić, Maksimović i Puškarić, dok su Žakula, Ivanić, Stanisavljević, Ožegović, Vasilić, Đurić i Nastić odmarali. Umesto njih, priliku su dobili golman Marko Kordić, Nino Pekarić, Slaviša Radović, Ivan Lakićević, Siniša Babić, Aleksandar Paločević i napadač Milan Pavkov. Mladost iz Lučana igrala je u najjačem sastavu.

Neatraktivno prvo poluvreme završeno je bez golova. Puškarić iz Vojvodine je najčešće pretio udarcima sa distance, ali najbolju šansu je imala Mladost posle kontre, kada je Predrag Živadinović promašio glavom iz izgledne šanse.

I pored loše igre, treneri nisu pravii promene na poluvremenu. Vojvodina je zaigrala mnogo bolje u nastavku meča i najčešće pretila preko Puškarića, ali je Krznarić sve branio.

Bolja igra krunisana je iz jedanaesterca, dosuđenog zbog prekršaja nad Milanom Pavkovim, a precizan je bio Darko Puškarić.

Odmah po primljenom golu trener domaće ekipe Nenad Milovanović napravio je dve promene. U igru je uveo Miloša Lepovića i Jevgena Pavlova, koji je prvo pogodio prečku, a u 79. minutu i mrežu koju je čuvao Kordić.

Zagorčić je napad pojačao uvođenjem Ognjena Ožegovića, koji je učestvovao kod novog gola Vojvodine. Strelac u 87. minutu bio je Aleksandar Paločević. Mladost je ponovo mogla do izjednačenja u finišu meča, ali je Predrag Živadinović pogodio samo stativu.

Vojvodina će u narednom kolu, koje se igra već u sredu, dočekati Partizan, dok Mladost ide u goste ekipi Rada.

REZULTATI 4. KOLA:

Javor - Rad 3:0 (1:0)
/Maraš 39, Docić 48, Đokić 89/

Radnik - Borac 1:0 (0:0)
/Stojanović pen 63/

Čukarički - OFK Beograd 1:0 (1:0)
/Pavlović 8/

Metalac - Radnički Niš 0:2 (0:0)
/Zemlianuhin 52, Tomić 67/

Partizan - Spartak 2:1 (1:0)
/Božinov 8, Ilić 90+5 - Torbica pen 58/

u petak:

Jagodina - Novi Pazar 1:2 (0:0)
/Savković 69' - Pavlović 50', Aškovski 64'/

u nedelju:

Mladost - Vojvodina 1:2 (0:0)
Voždovac - Crvena zvezda 2:3 (2:1)

TABELA: Partizan 9, Javor 9, Borac 9, Crvena zvezda 8, Čukarički 7, Radnički 7, Novi Pazar 7, Vojvodina 7, Radnik 5, Rad 4, Spartak 4, Metalac 4, Mladost 4, Voždovac 3, OFK Beograd 3, Jagodina 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC