• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović najskuplji Srbin ovog leta?

Autor mondo.rs

Štoper Torina već nedeljama je na meti Napolija, ali predsednik njegovog kluba odoleva ponudama.

Nikola Maksimović mogao bi ovog leta da promeni sredinu posle dve sezone u dresu Torina i 50 nastupa u Seriji A.

Zahvaljujući čvrstoj poziciji, koju u pregovorima sa Napolijem drži predsednik Torina Urbano Kairo, nekadašnji štoper užičke Slobode i Crvene zvezde bi mogao da postane i najskuplji srpski fudbaler ovog leta, kao i jedan od najskupljih u ovom veku!

Jer, Kairo tvrdi da Maksimović nije ništa lošiji igrač od mladog reprezentativca Italije Alesija Romanjolija, čiji transfer iz Rome u Milan za 25 miliona evra (plus bonusi) se upravo privodi kraju.

"Maksimović sigurno vredi koliko i Romanjoli! Ako bi na našu adresu stigla senzacionalna ponuda, naravno da ne bih stajao na putu. Ali, Maksimović je za nas važan igrač i želimo da ga zadržimo", izjavio je Kairo.

Torino je već ostao bez jednog standardnog defanzivca iz prošle sezone, a to je desni bek Mateo Darmijan, koji je prešao u Mančester junajted.

Napoli je za Maksimovića prvo nudio 15 miliona evra i bio odbijen. Italijanski mediji navode da najnovija ponuda iznosi 18 miliona evra, uz bonuse u zavisnosti od ostvarenja određenih sportskih ciljeva.

Kao što je Roma za Romanjolija dugo tražila 30 miliona evra, pa pristala na nešto manje, spekuliše se da bi Kairo - koji prema nezvaničnim informacijama traži 20 miliona za štopera iz Bajine Bašte - mogao da pruži ruku čelniku Napolija Aureliju de Laurentisu i izda ispisnicu za pomenutih 18 miliona evra.

Aleksandar Mitrović iz Anderlehta je nedavno prešao u Njukasl za 12,5 miliona funti, što u evrima iznosi 17,7 miliona, dok je U20 reprezentativac Sergej Milinković Savić napustio Genk i pojačao Lacio za 10 miliona evra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC