• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo jednom rečenicom "napao" dva menadžera

Portugalac nastavlja da se svađa sa njegovim "omiljenim" menadžerima Premijer lige...

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo ponovo je odapeo "otrovne strele" ka Arsenu Vengeru i Manuelu Pelegriniju i to koristeći samo jednu rečenicu.

Istorija sukoba, koju je uglavnom inicirao "gospodin Specijalni", je predugačka. Smicalice sa Arsenom Vengerom potiču još iz prvog Murinjovog mandata u Čelsiju iz sezone 2004/05, dok je ona sa Pelegrinijem novije prirode. Bila je u začetku dok je Pelegrini bio trener Malage, ali se stvar zaoštrila kada mu je Čileanac postao konkurent za titulu prvaka Engleske.

Upitan da prokomentariše da li je iznenađen time što je Mančester siti produžio ugovor sa čileanskim menadžerom, iako su "Građani" završili tek na drugom mestu Premijer lige, Murinjo je odgovorio u svom stilu.

"Zašto bih bio iznenađen? Neki drugi klubovi razočaravaju već 15 godina i menadžer se ne menja", kazao je Murinjo i jasno aludirao na Arsena Vengera koji je poslednju titulu na klupi Arsenala osvojio u sezoni 2003/04.

Žoze je čitave nedelje u centru pažnje zbog sukoba sa doktorkom Čelsija Evom Karneiro, koju je optužio da ne poznaje pravila fudbala i da je nesvesno ugrozila Čelsijevu utakmicu protiv Svonsija. Ovo je jasan znak da Portugalac jednostavno voli sukobe.

Dugo je Venger imao negativan skor protiv Murinja, odnosno nije uspevao da ga pobedi sa Arsenalom, a to mu je po prvi put uspelo početkom ovog meseca kada su "Tobdžije" osvojile Komjuniti Šild pobedivši Čelsi 1:0.

Pelegrini i Murinjo će prvi duel ove sezone imati već u nedelju, pošto se od 17.00 časova Mančester siti i Čelsi sastaju na "Etihadu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC