• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Vojvodine: Teško nam je, svima!

Autor mondo.rs

Svesni da nisu bili na nivou prethodnih utakmica u Ligi Evrope, igrači Vojvodine čestitali su protivniku zasluženu pobedu i obećali da će u revanšu pokušati nemoguće.

 Fudbaleri Vojvodine: Teško nam je, svima! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sanjala je Vojvodina prelepi evropski san više od mesec i po dana. Sve je delovalo idealno, sve do dolaska u Plzenj i susreta sa prvakom Češke - Viktorijom.

A, onda, nova dimenzija igre i lekcija od ekipe koja je prekomandovana u plej-of za Ligu Evrope iz kvalifikacija za Ligu šampiona, gde nije imala uspeha. Nisu Česi nešto posebno pritiskali gol Vojvodine, napadali su i s vremena na vreme stvarali prilike i postizali golove do, na kraju, ubedljive pobede - 3:0.

Trijumfa koji "lalama" ostavlja malo nade da mogu da velikog preokreta za sedam dana u Novom Sadu. Upravo iz tog razloga i zbog loše odigrane utakmice igrači Vojvodine su nervozni napuštali slačionicu i naglas komentarisali šta nije bilo dobro u Plzenju.

Posebno nerasoložen bio je Danilo Sekulić.

"Teško mi je palo, krivo mi je. Analiziraćemo između sebe. Fudbal je to, svi smo mi sportisti ljudi i teško nam je", počeo je igrač Vojvodine.

"Većini je bila prva ovakva utakmica. Uvukao se strah, ali bez obzira na to nismo odigrali na nivou prethodnih utakmica. Stvorila se ta bojazan... Možda su neke golove dali i na sreću, ali zasluženo su pobedili", rekao Sekuliuć.

"Moramo da neke greške da otklonimo... Bili su agresivniji, daleko smo stajali i bolje su se snassli u tranziciji", dodao je fudbaler Vojvodine i nastavio: "Voleo bih da stadion u revanšu bude pun. Mnogo nam znači podrška navijača. Hvala im na svemu i što su došli u Češku".

Ni Mirku Ivaniću nije bilo mnogo do priče.

"Ušli smo mekše u utakmicu i to se videlo i u igri i u rezultatu. Uspeli smo da uspostavimo igru u drugom delu, da stvorimo šanse, ali nam se nije dalo... Očekivalo se da ćemo napraviti bolji rezultat, ali to je fudbal... Ne plašim se za posetu u Novom Sadu. Naši navijači su ove sezone pokazali da nas podržavaju i nemam dilemu da li će tako biti i u revanšu", podvukao je je zamenik kapitena.

Jovica Vasilić se slaže da Vojvodina nije na pravi način otvorila utakmicu.

"Izuzetno teška utakmica. Bojažljivo smo ušli. Igrali smo korektno do gola, ali nas je poremetio. Primili smo tako jeftine golove, a u ovom takmičenju sve košta... Probaćemo da u revanšu postignemo brzi gol, da probamo da stignemo".

Protivnik?

"Ne znam šta bih mogao da kažem... Izuzetno su dobra ekipa, ali nismo bili na nivou kao protiv Sampdorije, Spartaksa i MTK. Svaku drugu loptu su dobijali... Takve utakmice se jednostavno... Razočaran sam, šta da kažem..."

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Pricali su kako ce biti kao i protiv Sampdorije u Djenovi. A ono ....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC