• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagorčić o porazu: Kad naiđeš na kvalitetnijeg...

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine čestitao je boljem rivalu posle eliminacije svog tima iz baraža za Ligu Evrope.

 Zlatomir Zagorčić o eliminaciji Vojvodine Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Treneru Vojvodine Zlatomiru Zagorčiću posle eliminacije njegovog tima iz Lige Evrope nije bio problem da sportski prizna:

"Viktorija Plzenj definitivno je pokazala da je bolja ekipa. Namerili smo se na fantastičnog protivnika. Bolja ekipa se plasirala u Ligu Evrope".

Njegov tim pokazao je želju u revanšu, ali nije uspeo da postigne ni utešni gol. Najbliži pogotku bio je u 18. minutu, kada je Mirko Ivanić pogodio stativu sa 18 metara.

"U drugoj utakmici nas nije poslužila sreća. Da je to ušlo,utakmica bi definitivno imala drugačiji tok, gol bi nam dao krila. Videli smo kakav je protivnik, fantastičan, koji u svakom momentu zna šta radi. Nismo u tim momentima imali sreće...".

U razgovoru sa novinarima posebno je upitan za nastup rezerviste Aleksandra Paločevića.

U razgovoru sa novinarima posebno je upitan za nastup rezerviste Aleksandra Paločevića. "Imamo 25 igrača i nema onog koji je u treningu da nije nastupio. Jednostavno, procena taktike i okolnosti je moja odluka. Paločević jeste dobar igrač, treba da se privikne, ali iz dana u dan pokazuje napredak", rekao je Zagorčić.

Posle utakmice, njegov tim ispraćen je aplauzom sa pristojno ispunjenog "Karađorđa". Navijači su očigledno zahvalni "lalama" na svemu što su im pružile ovog leta.

"Hvala publici na izuzetnoj, fantastičnoj atmosferi. Navijači su podržavali momke i kada im je išlo i kad nije. Nadam se da će i u prvenstvu biti popunjen stadion", dodao je Zagorčić.

Bliži se kraj prelaznog roka. Stižu i ponude bogatijih klubova za igrače kao što su Mirko Ivanić (Bursa, Selta) i Bojan Nastić (Legija Varšava).
"Toga se ne bojim, to je neminovnost naših klubova. Klubovi od toga žive i opstaju. Svake godine idemo ispočetka, naš posao je da pravimo i prodajemo. Nadam se da će u skorije vreme biti drugačije", slegao je ramenima Zagorčić.

Kada podvuče crtu, da li je zadovoljan nastupima u Evropi?
"Uvek želim više, pokušavam to da usadim i igračima. Mislim da smo na pravom putu. Ne mogu biti nezadovoljan sa onim što smo pružili. Momci ispunjavaju sve obaveze, a kad naiđeš na kvalitetnijeg...", ostao je nedorečen, a prilično jasan trener Vojvodine.

(MONDO - M. Vujičić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC