• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurćubić zadovoljan, ali mora bolje

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Borac je u vrlo teškoj utakmici uspio da savlada veoma nezgodnu ekipu Travnika, koja je tokom svih 90 minuta bila opasna, ali i pored vođstva, nije uspjela sa Gradskog stadiona da odnese barem bod.

 Petar Kurćubić pobjedom debitovao na klupi Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je konačno slavio.

To je ono što je u ovom trenutku najvažnije za ekipu iz Banjaluke, koja je preokretom stigla do tri boda u duelu sa Travnikom i tako prekinula crnu seriju od pet mečeva bez slavlja.

Novi trener crveno-plavih Petar Kurćubić tako je debitovao pobjedom 2:1 protiv Travnika, nakon koje je pohvalio srčanu igru svog tima.

"Cijelu utakmicu igrali smo sa tegovima u nogama. Osjetio se psihološki pritisak zbog značaja meča, posebno u prvih 15 minuta, kada nismo mogli da dobijemo niti jedan duel. Bez obzira na kiks gol koji smo primili, smatram da je Travnik zasluženo poveo. Srećom, uspjeli smo da iskoristimo naše šanse i preokrenemo rezultat. U drugom poluvremenu čuvali smo stečenu prednost i tri kapitalna boda. Imali smo i tri stopostotne šanse da ranije sve riješimo i par kontri koje smo morali dovesti do kraja", rekao je trener Borca.

Travničani su se prikazali u veoma dobrom svjetlu. Konstanto su vršili pritisak na posljednju liniju domaćih, prijetili, ali nisu uspjeli da stignu zaostatak.

"Jako teško smo igrali, više smo se borili. Travnik je mnogo rizikovao i teško je u takvim situacijama braniti gol. Zadovoljan sam pobjedom, ali nam predstoji još mnogo posla kako bi igrali brže i kvalitetnije nego večeras", poručio je Kurćubić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trener Travničana Almir Memić nezadovoljan je rezultatom i smatra da su "veziri" na Gradskom stadionu mogli i morali bar do boda.

"Ne mogu biti zadovoljan jer smo veći dio susreta kontrolisali meč, ali nismo uspjeli da osvojimo bar bod. Čestitam ekipi Borca, ali smatram da smo nezasluženo poraženi", istakao je Memić.

Borac je sa nova tri domaća boda stigao u gornji dio tabele. Banjalučani sada imaju devet bodova, s kojim zauzimaju osmu poziciju.

U narednom kolu Banjalučani imaju veoma teško gostovanje kod šampiona Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC