• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Vojvodine: Egoizam!

Autor mondo.rs

Vojvodina pretprela drugi poraz na svom terenu, ukupno treći u sezoni. Trener Zlatomir Zagorčić posle neuspeha protiv Rada kaže: "Ovo je moralo da nam se desi...".

 Trener Vojvodine: Egoizam! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Posle Čukaričkog (4:0) i Rad je uspeo da osvoji "Karađorđe"! Bez prevelikog respekta, pred vše nego skromnim brojem gledalaca, "građevinari" su zasluženo osvojili sva tri boda u Novom Sadu, nanevši "lalama" treći ovosezonski poraz. Zanimljivo, ovo je Radu prva pobeda u gostima ove sezone.

Kada je Nemanja Arsenijević u ranoj fazi utakmice imao "jedan na jedan" sa golmanom Vojvodine videlo se da će to biti otvoren meč. Arsenijević nije pogodio, da bi ubrzo stigla kazna preko Bojana Nastaića koji je posle vešte varke izbacio dvojicu igrača i doveo Vojvodinu u vođstvo. Ali, Rad je brzo odgovorio i pogotkom Aleksandra Trninića pokazao da neće biti lak zalogaj. Vojvodini je presudio još jedan Aleksandar - Lutovac.

U prethodnom kolu Vojvodina je vodila prtiv Metalca 3:0, a do kraja meča je morala da se dobro preznoji da sačuva sva tri boda. Još tada je trener "lala" Zlatomir Zagorčić upozoravao svoje igrače, ljutio se na njih, ali nisu ga poslušali. Kazna im je stigla iz Beograda.

"Ovo je moralo da nam se desi, pre ili kasnije", kosnatovao je Zagorčić posle meča i nastavio:

"Znali smo kako će igrati Rad i bili smo spremni za to, ali smo opet počeli da ponavljamo neke greške. Do ovoga je moralo doći, jer smo u prethodnim utakmicama, posebno protiv Metalca, pokazali egoizam, a sa istim pristupom smo ušli u drugo poluvreme današnjeg meča. Rad se odlično branio, mi neke situacije nismo iskoristili, u fudbalu za to uvek sledi kazna".

Trener Vojvodine ocenjuje da je njegova ekipa u padu forme:

"Ne samo na poslednje dve utakmice, već i u Subotici gde smo primili gol posle prekida. Mnogo pričamo i mnogo radimo na tome. Odigrali smo mnogo utakmica i u glavama igrača, od kad smo se vratili iz Evrope gde smo igrali sa uspehom, očito postoji pad koncentracije, a kod nekih njih i pad forme".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC