• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Veziri" testiraju Borac

Autor mondo.ba

Pauzu u Premijer ligi BiH fudbaleri banjalučkog Borca iskoristiće za odigravanje prijateljskom meča sa Travnikom na "Piroti" (14 časova).

 Borac i Travnik igraju prijateljski meč Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Travnik i Borac odmjeriće danas snage na "Piroti", a kontrolni meč poslužiće trenerima za što bolju pripremu za naredna iskušenja koja ova dva premijerligaša očekuju u nastavku sezone.

Nakon što je propao planirani kontrolni meč sa beogradskim Partizanom, tim Petra Kurćubića okrenuo se potrazi za rivalima s kojim bi mogli odigrati prijateljski susret, a odluka je pala na Travnik.

Dobra vijest za stratega Banjalučana je povoljan zdravstveni bilten, s obzirom da su se oporavili svi roviti igrači tokom reprezentativne pauze.

"Iskoristili smo ovu pauzu da osvježimo tim, da se povrijeđeni i bolesni igrači oporave i sada bi bilo dobro da malo osjete igru na dva gola. Mislim da je Travnik zaista odličan protivnik za ovu provjeru, jer se radi o ekipi koja je u našem rangu, jedan dobar rival protiv kojeg ću gledati da pružim priliku svim igračima", prenosi "Sport" izjavu Kurćubića.

Ovi rivali prije nešto više od mjesec dana odigrali su prvenstveni duel na Gradskom stadionu u Banjaluci, a crveno-plavi tada su slavili 2:1. Strijelci su bili Ajdin Redžić i Siniša Saničanin, dok je jedini gol za "vezire" postigao iskusni Feđa Dudić.

Već u srijedu, fudbalere Borca očekuje duel osmine finala Kupa Republike Srpske sa Drinom u Zvorniku, a u nedjelju još jednog gostovanje. U okviru 12. kola igraće sa Slavijom u Istočnom Sarajevu.

"Nastojimo da dignemo nivo forme jer nas očekuje niz teških utakmica u ritmu srijeda-nedjelja-srijeda. Naravno, nama je prioritet Premijer liga BiH, a potom Kup BiH, pa će priliku da u Kupu RS pokažu šta znaju dobiti mlađi igrači, te oni koji su do sada imali manju minutažu", poručio je strateg Banjalučana.

Susret u Travniku počinje u 14 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC