• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Voše pribijen uz zid: Na pobedu, nema druge

Autor mondo.rs

Rukovodstvo kluba postavilo je ultimatum Zlatomiru Zagorčiću pred gostovanje Crvenoj zvezdi i Voždovcu. "Jednostavno, moramo da idemo na tri boda".

 Trener Voše pribijen uz zid: Na pobedu, nema druge Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Upravni odbor Vojvodine postavio je u ponedeljak uveče ultimatum Zlatomiru Zagorčiću:

Pobede na predstojeća dva gostovanja (Zvezda u sredu, Voždovac u subotu) ili razlaz!

Trener Novosađana, koji su u dubokoj krizi od uspešnog evropskog leta, ne nalazi način da trgne ekipu od kraja avgusta. U tom periodu, "lale" su pobedile samo dva puta (Metalac 3:2 i OFK 1:0) i doživele čak četiri poraza, zaključno sa neuspehom i protiv Radničkog, minulog vikenda.

U takvoj situaciji, u Veterniku se pripremaju za gostovanju lideru, koji za sobom ima deset uzastopnih pobeda i komotnu poziciju na vrhu tabele.

"U okolnostima u kojima se nalazimo, sledi nam gostovanje Crvenoj zvezdi, koja će u sredu biti apsolutni favorit, što zbog igre, što zbog svega ostalog. Međutim, mi jednostavno nemamo drugog izbora sem da idemo na pobedu i da odigramo jaku i čvrstu utakmicu", rekao je Zagorčić.

Nije potrebno isticati u koliko drugačijem raspoloženju dva tima dočekuju derbi, koji je prethodnih godina neretko bio jako interesantan.

"Nezahvalno je pretiti Zvezdi, pogotovo pred utakmicu na njenoom stadionu i pred njenom publikom, ali ništa nam drugo nije preostalo osim da pružimo svoj maksimum i da damo sve od sebe kako bismo osvojili tri boda", dodao je Zagorčić.

Trener Zvezde Miodrag Božović poručio je da se njegov tim neće posebno pripremati za Mirka Ivanića, najboljeg igrača Vojvodine. Ofanzivni vezista "lala" poručio je da postoji način da se pobedi lider na "Marakani".

"Sigurno da postoji način da se pobedi Zvezda. Ovaj meč nam dolazi u jako teškom momentu, pošto smo u padu forme, ali smo ove sezone pokazali da znamo kako se igraju velike i važne utakmice, protiv jakih rivala. Ne sumnjam u to da ćemo na teren izaći spremni i ići ćemo na tri boda", dodao je Ivanić.

Duel Zvezde i Vojvodine počeće u 17.30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC