• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ odstranio Ilića

Trener Borca Željko Vranješ odstranio iz prvog tima Petra Ilića.

 Trener FK Borac Željko Vranješ odstranio Petra Ilića Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Šef stručnog štaba Banjalučana istakao je da se igrač nekorektno ponio prema ostatku tima poslije poraza od Radnika u prošlom kolu Premijer lige BiH, zbog čega više ne računa na njega, prenosi "Euroblic".

"Ilić uopšte nije sačekao da se poslije poraza od Radnika okupimo u svlačionici, već je samovoljno otišao. Nije rakoa ništa ružni nikome, niti mogu da mu zamjerim za igru, jer je na terenu proveo svega nekoliko minuta, ali jednostavno moraju da postoje normativi ponašanja. Niko ne može samovoljno da radi šta hoće i kada hoće. Nažalost, Ilić vjerovatno nije svjestan cjelokupne situacije u kojoj se klub nalazi. Ponio se nekorektno, a na ljudima iz uprave je da odluče šta će biti s njim", rekao je Vranješ za "Euroblic".

Zrilić: Provešćemo proces

"U ovom trenutku nemoguće je reći šta će biti s Petrom Ilićem. Potrebno je provesti kompletan proces i vidjeti o čemu se radi, a Borac sebi ne smije da dozvoli luksuz da nekog otpiše bez razloga, a onda izgubi spor na sudu i institucijama FSBIH", rekao je direktor Borca Robert Zrilić.

Ovo nije prvi nesporazum između igrača i trener Borca u ovoj sezoni. Vlado Jagodić i golman Branislav Ružić sukobili su se prije meča protiv Drine u Zvorniku, kada je Ružić odbio da bude rezervni golman.

Prema pisanju banjalučkog lista, poslije poraza od Radnika došlo je do verbalnog sukoba u svlačionici Borca, čak i naguravanja, ali se sve završilo bez većeg incidenta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC