• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pala magla, Ivanić sklonjen, Voša pukla!

Utakmica u kojoj akteri nisu videli skoro ništa, na kraju je završena rezultatom 2:3. Crveni karton, dva penala.

Rezultat znamo: Vojvodina – Radnik 2:3 (1:1)!

To je epilog uvodnog meča 17. kola Superlige.

Kako je do toga došlo u nastavku meča – e, to malo ko zna!

SEMAFOR

1:0 – Zličić 20

1:1 – Ovusu 22

Crveni – Puškarić 44

1:2 – Stojanović pen 53

1:3 – Arsić 70

2:3 – Stanisavljević pen 83

"Ovo je sramota! Kako je moglo da se igra!? Ja ništa u drugom poluvremenu nisam video. Verujem ni publika! Ko odlučuje o ovome? Sudija? Pa, onda je očigledno hteo samo da ispoštuje formu i da ide kući. Sramota... Ako je ovo samo pro-forme neka nam kažu da se skupljamo za vikend i pikamo fudbal", beseneo je v. d. trenera Vojvodine Milan Kosanović posle drugog uzastopnog poraza svog tima na "Karađorđu".

U prošlom kolu, na istom mestu pobedio je i niški Radnički (0:2), a kako je ove sezone tri boda iz Novog Sada odneo i Rad, možemo da konstatujemo da "lalama" predstoji samo jedno, a to su dve stari:

Rad, rad i rad!

Da se ne ponove Rad, Radnik i Radnički...

Pre toga, Vojvodina je kod kuće gubila od Čukaričkog, Sampdorije i Viktorije Plzen, a kako Surduličani koje s klupe predvodi Miloš Veselinović nisu izgubili ni osmu uzastopnu utakmicu u Superligi, a zabeležili treću pobedu u nizu (Novi Pazar 2:0, Spartak 1:0, Vojvodina 2:3), ova dva kluba posle 17 rundi dele samo – dva boda.

Tolika je prednost Voše, koja je sklonila najboljeg igrača Mirka Ivanića, jer nije želeo da produži ugovor koji mu ističe u junu. Njegovo mesto zauzeo je 18-godišnji Lazar Zličić i postigao fantastičan gol za 1:0, u 20. minutu, ali je samo par sekundi kasnije Samuel Ovusu izjednačio na 1:1 i, kada je isti igrač u 44. minutu pobegao celoj odbrani Novosađana (ubedljivo najgoroj odbrani lige), Darko Puškarić povukao ga je s leđa i od sudije Lazara Lukića dobio direktan crveni karton i to je bio Vošin kraj ovog petka uveče...

SASTAVI

VOJVODINA: Perić – Puškarić, Pankov, Rosić, Nastić – Maksimović, Sekulić – Stanisavljević, Zličić (Lakićević), Vukčević (Babić) – Mradković (Pavkov).

RADNIK: Ristić – Gojković, Milovanović, Krstić, Marković – Arsić, F. Stojanović (Pejčić), Ćulum – S. Stojanović (Jovanović), Stanković (Zakarija), Ovusu.

U nastavku, Radnik je po potpunom mraku, jer je magla koja se spustila nad "Srpskom Atinom" zaklonila svaku svetlost koja je stizala sa reflektora, uspeo da povede preko Slaviše Stojanovića, sa bele tačke, u 53. minutu, a grogiranog rivala, koji ostaje sa samo JEDNOM pobedom u poslednjih devet kola, dokusurio je Lazar Arsić golom za 1:3 u 70. minutu.

Pokušavali su Novosađani u finišu da izjednače i došli do drugog gola, sa bele tačke, kada je precizan bio Aleksandar Stanisavljević, ali ne i dalje od toga – 2:3 na kraju, Vošin skor u Superligi je sada 6-4-7, uz pomenutu jednu pobedu u poslednjih devet rundi.

Zbog te očajne serije rezultata smenjen je bio i Zlatomir Zagorčić, novi trener i dalje nije postavljen, a privremeni Kosanović nije uspeo da digne ekipu.

REZULTATI:

Vojvodina - Radnik 2:3 (1:1)
/Zličić 20, Stanisavljević pen 83 - Ovusu 22, Stojanović pen 53, Arsić 70/

U subotu:

Borac - Voždovac (13.00)
Novi Pazar - Mladost (13.00)
OFK Beograd - Radnički Niš (13.00)
Spartak - Javor (13.00, RT Vojvodine)
Crvena zvezda - Metalac (18.00, Arena sport 4)

U nedelju:

Rad - Čukarički (13.00)
Jagodina - Partizan (17.00, Arena sport 3)

TABELA: Crvena zvezda 44, Borac 30, Čukarički 26, Partizan 25, Javor 25, Radnički 25, Vojvodina (+1) 22, Voždovac 21, Radnik (+1) 20, Novi Pazar 20, Mladost 20, Metalac 18, OFK Beograd 15, Rad 13, Spartak 11, Jagodina 11.

*napomena: Spartak je kažnjen oduzimanjem 4 boda, ali kako su se Subotičani žalili na odluku, ona i dalje nije konačna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC