• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović u Vojvodini!

Autor mondo.rs

Ugovor sa Borcem ističe mu 16. decembra. Novosađani to žele da iskoriste.

 Nenad Lalatović trener FK Vojvodina Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener Nenad Lalatović. Sportski direktor Milan Đuričić.

To je tandem koji bi ove zime trebalo da odvede fudbalere Vojvodine na pripreme i narednog proleća ublaži katastrofu od rezultata zabeleženu ove jeseni pod vođstvom smenjenog Zlatomira Zagorčića i privremenog Milana Kosanovića.

"Večernje novosti" pišu da je tako odlučeno u ponedeljak na sednici Upravnog odbora, koji je ovlastio predsednika kluba, Zorana Šćepanovića, da nastavi pregovore sa Lalatovićem.

"Navodno, trener koji je napravio bum sa Čačanima je pristao da fudbalsko proleće provede u Novom Sadu s tim da, ako se Vojvodina plasira na međunarodnu scenu, nastave saradnju na još godinu dana. Konačnu odluku trebalo bi da donese dakle Lalatović, kako se očekuje, za dan- dva", piše list i dodaje:

Borac je drugi na tabeli sa 31 bodom i skoro 9-4-4, dok je Vojvodina tek deveta sa 22 boda i skorom 5-7-5, s tim da Novosađani imaju jednu pobedu u poslednjih devet kola i čak pet poraza!

"Đurčić će, po odluci klupskog rukovodstva, ulogu sportskog direktora da preuzme od Nove godine".

Lalatoviću (37) bi Vojvodina bila sedmi klub u Srbiji, od kada je 5. aprila 2011. preuzeo Srem. Potom je od 23. oktobra iste godine do juna 2013. vodio Proleter iz Novog Sada, od jula do januara Voždovac, od januara do jula 2014. kruševački Napredak, potom je postao trener Crvene zvezde koju je vodio u sezoni 2014/15, da bi letos preuzeo uzdrmani Borac i održao ga do danas na drugom mestu Superlige.

Nedavno, u intervjuu za MONDO, Lalatović je rekao da bi želeo da ostane u Čačku do leta i proba da završi "istorijsku sezonu" sa igračima sa kojima se vezao, ali to uslovio podrškom Grada, Uprave, sponzora. Međutim, u međuvremenu došlo je do novih optužbi na relaciji svlačionica Borca – kancelarije čelnika, pa nije nemoguće da će se talentovani i srčani trener odlučiti na povratak u Novi Sad kada mu 16. decembra istekne ugovor sa Borcem.

Kažemo povratak, jer je "Lala" godinu i po dana uspešno trenirao Proleter, s kojim ima 58 nastupa.

Biće zanimljivo, ako do ovog transfera dođe, videti kako će "Firma" prihvatiti budućeg trenera, s obzirom na to da je osvedočeni zvezdaš i da to ne krije, ali treba reći da je Lalatović bio ljubimac i igrača i navijača gde god je radio i da je u svakom klubu ostavio trag, iako ih je često menjao.

Zanimljivo je da je Lala bio trener Ivaniću u sezoni 2012/13 u Proleteru i to mu je bila prva seniorska godina, na pozajmici iz Voše.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC