• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Za mene od sad postoji samo Vojvodina

Autor mondo.rs

Dojučerašnji trener Borca iz Čačka i zvanično je promovisan u šefa stručnog štaba Vojvodine. Želi da ekipa igra atraktivan fudbal i poručuje da za njega od danas postoji samo Vojvodina.

 Nenad Lalatović trener Vojvodine Izvor: MN PRESS

Vojvodina je na početku sezone igrala odličan fudbal, ali je došlo do naglog pada u igri i ekipa nije ličila na onaj tim koji je eliminisao Sampdoriju.

Rastanak sa Zlatomirom Zagorčićem je bio neminovan i usledio je posle poraza od Crvene zvezde, a tim su privremeno preuzeli Goran Šaula i Milan Kosanović. Vojvodina je potom kontaktirala Nenada Lalatovića, koji je već dugo bio na pragu rastanka sa Borcem iz Čačka, a od srede je i zvanično šef stručnog štaba tima iz Novog Sada. Ugovor je potpisan do kraja narednog leta.

Došao je iz ekipe koja se nalazi na drugoj poziciji u tim koji je trenutno devetoplasirani, ali kako kaže nijednog trenutka se nije dvoumio.

SARADNICI

Za pomoćnike Nenad Lalatović je izabrao Dragana Šarca i Vidaka Bratića koji su ranije nosili dres Vojvodine.

"Vrlo lako sam se odlučio jer je Vojvodina veliki klub. Tako da mi je čast i zadovoljstvo što sam šef stručnog štaba ovako velikog kluba", počeo je Lalatović svoje obraćanje novinarima u sportskom centru Vujadin Boškov.

"Tamo je situacija bila takva kakva jeste, da je situacija bila bolja, sigurno ne bih napuštao Borac do decembra. Došao je poziv iz Vojvodine da pređem ovde i nijednog trenutka se nisam dvoumio i odmah sam prihvatio. I od danas, pa dok kog budem ovde, za mene postoji samo jedan klub – Vojvodina", poručio je Lalatović.

Situacija na tabeli nije dobra po Novosađane.

 "Daćemo sve od sebe da Vojvodinu podignemo sa mesta na kom je sad jer Vojvodina ne zaslužuje da bude deveta, Vojvodina mora da bude među tri ekipe i da igra u Evropi", jasno je predočio očekivanja Uprave kluba.

On je potpisao ugovor do leta naredne godine.

"U ovom trenutku ne razmišljamo o pojačanjima, o tome u januaru. Zatekao sam dobar tim koji sigurno nije zaboravio da igra fudbal. Dovedeni smo da u ovih pet kola razmrdamo tim, a onda na proleće da budemo u 2-3 ekipe koje će igrati najlepši fudbal u Srbiji".

"I još jednom da ponovim", kao da se obraćao navijačima, "od danas za mene postoji samo jedan tim, a to je Vojvodina."

Neke od igrača već poznaje pošto je sarađivao sa njima u Proleteru.

"Sa Ivanićem sam sarađivao godinu i po dana u Proleteru, kada nije uspeo da izbori mesto u Vojvodini, došao je kod mene i odigrao fenomenalno. Znao sam da će postati ovo što je danas. Nadam se da će i sad u ovih pet kola igrati na nivou na kom on to može."

Znači igraće kod vas?

"Pa da će igrati... Na njemu i na klubu je da nađu zajednički jezik, ako budu našli zajednički jezik, apsurdno je pričati o njegovim kvalitetima. On je nezamenljiv. U Proleteru ima mnogo dobrih igrača, ja sam ih povukao i u Borac, a ako su imali kvalitet za Borac, imaće i za Vojvodinu“, poručio je Lalatović, a onda je u prostoriju ušao i predsednik Zoran Šćepanović i poželeo sreću puno uspeha u narednom periodu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC