• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joakim Lev odmara šestoricu zbog šoka!

Autor mondo.rs

Nemačka fudbalska federacija objavila je da selektor Joakim Lev neće računati na usluge čak šestorice igrača, navodno, zbog šoka od terorističkog napada ispred stadiona na kom su igrali u petak.

Tragičan događaj koji se dogodio u blizini stadiona "Sen Deni" na kome su igrali Francuska i Nemačka uzburkao je čitav svet, ali je itekako uticao i na reprezentativce "pancera".

Bilo je spekulacija da će prijateljska utakmica sa Holandijom biti odložena, ali će reprezentativci Nemačke ipak igrati taj meč.

Bez šestorice igrača koju su bili u prvoj postavi protiv Francuske.

Prvo se pojavila informacija da je samo Sebastijan Švajnštajger neće igrati zbog "šoka", ali je onda DFB objavio i da će meč sa Holanđanima propustiti i Nojer i Podolski, dok Hektor i Boateng navodno neće rizikovati zbog manje povrede. Leroj Sane takođe neće igrati nego je prekomandovan u mladu reprezentaciju.

"Još uvek sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Mislim i na ljude u Bejrutu jer nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vera, moramo da ostanemo ujedinjeni", napisao je Švajnštajger na svom Tviter profilu, a prenosi agencija AFP.

Takođe, Didije Dešam i Joakim Lev su saopštili da su znali za napad koji se dogodio, ali nisu hteli da kažu igračima u toku poluvremena.

Za razliku od nekolicine fudbalera utakmici u utorak prisustvovaće nemačka kancelarka Angela Merkel, samo četiri dana nakon što je 127 osoba izgubilo život u glavnom gradu Francuske.
Jedan od sedam napada dogodio se ispred stadiona "Sen Deni" u toku utakmice između Nemačke i Francuske.

Nemački fudbaleri morali su celu noć da provedu na stadionu i spavaju u svlačionicama, a tek u sutradan rano napustili su mesto.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC