• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lala uspravio "lale"

Autor mondo.rs

Vojvodina i OFK Beograd slavili sa novim trenerima. Rad prekinuo seriju poraza.

 Lala uspravio "lale" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović je došao, Mirko Ivanić se vratio - Vojvodina pobedila! I to na teškom gostovanju u Ivanjici, gde Javor ove sezone, do utakmice 18. kola, nije imao poraz.

Gol odluke postigao je Siniša Babić u 24. minutu. Ispostavilo se to kao dovoljno da Vojvodina prekine seriju od pet mečeva bez pobede i uspešno započne saradnju sa Lalatovićem na klupi.

Istovremeno, Miodrag "Profa" Radanović, takođe je imao lep početak na klupi OFK Beograda. "Romantičari" su slavili na Dušanovcu protiv domaćeg Voždovca 3:2 u meču sa mnogo uzbuđenja.

Uspeli su "zmajevi" da nadoknade 0:2, bili mnogo bolji rival u drugom poluvremenu, ali su u 86. minutu primili gol koji ih je ostavio bez ikakvog plena.

Do boda su u finišu uspeli da dođu fudbaleri Rada, koji su golom u 88. minutu prekinuli seriju Radnika od tri vezane pobede. A, učinili su to u Surdulici.

GOLOVI:


- Radnik vodi 1:0 od 15. minuta golom Slaviše Stojanovića posle kontranapada i asistencije Samjuela Ovusua. Surduličani iza sebe imaju tri uzastopne pobede, dok su "građevinari" vezali čak sedam poraza.

- I Vojvodina stiže do gola! "Lale" vode u Ivanjci od 24. minuta, pogotkom Siniše Babića posle slobodnog udarca Ivanića i gužve pred golom Javora. Novosađani su u seriji od pet mečeva bez pobede (tri poraza i dva remija).

- Gol i na trećoj utakmici! OFK Beograd je poveo kao gost protiv Voždovca. Nikola Mikić je pogodio mrežu u 30. minutu. Liščević je izveo slobodan udarac, Planić glavom proigrao Mikića, a on bio precizan.

- Nedugo posle prvog, stigao je i drugi gol gostiju. OFK Beograd od 31. minuta ima 2:0 protiv Voždovca, a ovaj put strelac je bio Aleksandar Pejović, koji je bio na pravom mestu posle odbijene lopte na šut Daniela Avramovskog.

- Treći gol na Dušanovcu u samo 10 minuta! Voždovac je preko Miloša Mihajlova uspeo da smanji razliku pet minuta pred odlazak na odmor. Nenad Marinković je centrirao, a štoper domaćih udarcem glavom pogodio metu.

- Voždovac stiže do izjednačenja posle 0:2! Strelac je Obiora Odita u 73. minutu, na centaršut Nikole Ćirkovića, koji je desetak minuta ranije ušao u igru. Ovim golom domaćin je krunisao mnogo bolju igru od rivala u drugom poluvremenu.

- Šok za navijače Radnika, pošto je Rad uspeo da izjednači u Surdulici u 86. minutu. Miloš Milisavljević je bio strelac posle centaršuta iz kornera i loše reakcije odbrane domaćeg tima.

- Voždovac je bio bolji u drugom poluvremenu i zasluženo stigao do izjednačenja, ali će po svemu sudeći ostati "praznih šaka". Komnen Andrić je u 88. minutu doneo novu prednost OFK Beogradu posle očajne reakcije odbrane domaćih.

SUPERLIGA, 18. KOLO:

Javor - Vojvodina 0:1 (0:1)
/Babić 24/

Radnik - Rad 1:1 (1:0)
/Stojanović 15 - Milisavljević 86/

Voždovac - OFK Beogard 2:3 (1:2)
/Mihajlov 40, Odita 73 - Mikić 30, Pejović 35, Andrić 88/

Partizan - Novi Pazar 15.00

u petak:

Čukarički - Borac 1:0 (0:0)
/Mirosavljević 88/

Metalac - Jagodina 1:4 (0:0)
/Dimitrijević 50 - Nikolić 23, 43, Frensis 55, Gašić 77/

Mladost - Spartak 0:0

u nedelju:

Radnički Niš - Crvena zvezda 17.00

TABELA: Crvena zvezda (-1) 47, Čukarički 32, Borac 31, Radnički (-1) 28, Partizan (-1) 26, Javor 26, Vojvodina 25, Mladost 24, Voždovac 22, Radnik 21, Novi Pazar (-1) 20, Metalac 18, OFK Beograd 18, Jagodina 15, Rad 14, Spartak 9 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC