• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Bodovi pre lepe igre

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine Nenad Lalatović video dobre stvari u prijateljskom meču protiv Proletera iz Novog Sada i želju pojedinaca da se nametnu. "Prioritet su nam bodovi, ne lepa igra", kaže on.

 Nenad Lalatović o igri Vojvodine Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS




Posle trijumfa nad Javorom u Ivanjici, Vojvodina sa novim trenerom, pokušava da "nađe" igru sa početka sezone kada je srpska fudbalska javnost uživala u majstorijama "lala" i "gaženju" Sampdorije.

Međutim, od tada do danas, Vojvodina je stala i izgubila je mnogo bodova.

Novi trener Nenad Lalatović je po dolasku u Novi Sad rekao da mu je prioritet da do zimske pauze Vojvodina više ne gubi bodove.

"Kada sam došao, rekao sam da Vojvodina nije na poziciji koja je zadovoljava i da do kraja polusezone nije prioritet da nam igra bude naročito lepa, već da osvojimo što više bodova. I protiv Javora su pristup i odnos igrača prema meču bili kako treba, jer su svi bili maksimalno borbeni i motivisani. Igra je mogla i mora da bude bolja, ali momci su taktički odradili ono što sam tražio, postigli smo taj jedan gol i pobedili. Za osetnije poboljšanje u igri je potrebno vreme, jer ne može ništa da se uradi preko noći", rekao je Lalatović nakon današnje pobede Vojvodine u prijateljskom, bolje reći kontrolnom meču protiv Proletera iz Novog Sada 1:0 (golom Milka Novakovića).

U ovoj utakmici šansu su dobili igrači koji do sada nisu bili u prvom, pa ni u drugom planu.

Lalatovićeva ocena je:

"Zadovoljan sam pristupom i odnosom igrača prema utakmici, a naravno i pobedom. Videlo se da i u ekipi Proletera ima nekoliko mladih i talentovanih igrača, na koje ćemo morati da obratimo pažnju. Za nas je na ovom meču najvažnije bilo to da pobedimo i tako uđemo u jedan pobednički niz, koji smo započeli u Ivanjici, jer je za nas svaka prijateljska utakmica bitna kao da je prvenstvena. Igrači koji su igrali danas su iskoristili svoju šansu, a neki od njih su se ozbiljno nametnuli da počnu naredni meč protiv Mladosti iz Lučana".

Vojvodina je igrala u ovom sastavu: Kordić (od 46. Ilić) - Vasilić, Novaković, Dinga, Radović - Zoćević, Kovačević - Stanisavljević (od 59. Kremenović), Puškarić (od 59. Jović), Stamenić - Pavkov (od 46. Džon Meri).

Bila je ovo uvertira pred meč 19. kola Superlige, u subotu od 15 časova, protiv lučanske Mladosti.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Mladost iz Lučana je poznata kao ekipa koja ima fenomenalnu kontru, a ove polusezone su mnogo više bodova osvojili na gostujućem terenu, nego na domaćem. O tome koliko moramo biti oprezni pred ovaj meč, možda najbolje govori to što su u pretprošlom kolu pobedili ekipu Novog Pazara u gostima 3:1. Imaju brze i odlične pojedince, ali verujem da ćemo se pripremiti kako treba i rešiti meč u svoju korist", naglasio je Lalatović, prenosi sajt Vojvodine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC