• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH i savezi u regionu uz Platinija

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Predstavnici regionalnih saveza uputili podršku čelniku UEFA Mišelu Platiniju u borbi za dokazivanje nevinosti i kandidaturi za predsjednika FIFA.

 Fudbalski savezi regije uz Platinija Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

U Budvi je održan treći regionalni sastanak fudbalskih saveza kome je domaćin bio FS Crne Gore.

Sastanku su pored predstavnika Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, prisustvovali i predsjednici i generalni sekeretari Albanije, Bugarske, Grčke, Kipra i Rumunije čime je grupa regionalnih saveza proširena na 11 članova.

Predstavnici saveza odali su priznanje i zahvalnost predsjedniku UEFA Mišelu Platiniju na svemu što je uradio za prosperitet evropskog i svjetskog fudbala i upućuju mu punu podršku u borbi za dokazivanje svoje nevinosti i kandidaturi za predsjednika FIFA.

Svi savezi uputili su zvaničan zahtjev Etičkoj komisiji i svim organima FIFA, da postupaju po zahtjevima Izvršnog odbora FIFA i da u konkretnom slučaju predsjednika UEFA Mišela Platinija, poštujući statutarne okvire djelovanja i proceduru, po ubrzanom postupku donesu pravovaljane odluke, posebno respektujući rokove u vezi sa predstojećim izbornim procesom, kako ne bi zloupotrijebili svoja ovlašćenja, uticali i kreirali isti i time nanijeli veliku štetu fudbalskom sportu.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo radom administracije UEFA i upućena je apsolutna podrška kako bi se u budućnosti očuvao kontinuitet u radu evropske kuće fudbala. Učesnici su podržali prijedlog povećanja Izvršnog odbora UEFA za dva nova člana, koji bi dolazili iz nacionalnih asocijacija.

Na sastanku u Budvi FS BiH su predstavljali Elvedin Begić, Darko Ljubojević i Jasmin Baković, dok su iz FSS u Budvi bili Tomislav Karadžić, Nebojša Ivković i Ivan Ćurković.

Naredni regonalni sastanak ovih saveza održaće se krajem januara 2016. godine, a domaćin će biti Fudbalski savez Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC