• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adem video strah u Napulju, evo i zašto! VIDEO

Autor mondo.rs

"U jednom trenutku u očima igrača Napolija video sam strah", rekao je reprezentativac Srbije posle burnog završetka meča Napoli – Inter.

Napoli je dobio Inter 2:1 i to sa igračem više posle nepostojećeg isključenja Juta Nagatoma u 44. minutu, ali kako?

Dve stative pogodili su "nerazuri" u nadoknadi vremena, uz jednu vanserijsku odbranu Pepea Rejne, koji je sačuvao tri boda novom lideru i doneo promenu na čelu tabele Serije A.

Posle poraza, trener Intera Roberto Manćini rekao je da je njegov tim odigrao savršen meč. Tri puta centimetri su delili Interiste od gola, koji je majstorski pogađao najbolji igrač Serije A, Gonzalo Iguain, da bi na kraju počela da se drma i konstrukcija Rejninog gola.

Fudbaler Intera Adem Ljajić, strelac gola za 2:1 u 67. minutu i potom kreator haosa u završnci utakmice, izjavio je da je njegov tim pokazao da opravdano ima visoke ambicije u Seriji A.

"Mislim da je ceo tim igrao dobro i pokazao da je šampionski. Neka druga ekipa ne bi uspela da pokuša da se vrati posle dva gola minusa. To je fudbal, moramo da dignemo glavu i da se okrenemo narednim mečevima", rekao je Ljajić za klupsku televiziju.

Ljajić je dodao da "nerazuri", ukoliko ponove jučerašnju partiju, mogu da pobede svakog.

"Uradili smo sve da dođemo do povoljnog rezultata, ali nismo imali sreće da postignemo drugi gol. U jednom trenutku u očima igrača Napolija video sam strah, a da su imali još pet izmena mislim da bi ušli samo defanzivci", istakao je Ljajić.

Pogledajte triler u završnici.

Fudbaleri Intera sada imaju bod zaostatka za liderom Napolijem, a u narednom kolu dočekuju Đenovu. Oni su do dolaska na "San Paolo" imali seriju od četiri pobede bez primljenog gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC