• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: A što ih ne bismo pobedili opet?

Autor mondo.rs

Fudbaleri i stručni štab Vojvodine, pred derbi meč Superlige protiv Partizana, uvereni u dobar rezultat. Ožegović: "Već smo jednom pobedili, što ne bismo opet?". Podrška Vulićeviću.

 Partizan - Vojvodina Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Otkako je Nenad Lalatović imenovan za novog šefa stručnog štaba Vojvodine, "lale" su se vratile na pobednički kolosek. Sa tim poraslim samopouzdanjem i verom, dolaze u Beograd na megdan Partizanu u derbiju 20. kola Superlige (subota, 14 časova, ulaz besplatan, tv prenos Arena sport 2).

Najveći optimizam u redovima novosadske ekipe širi napadač Ognjen Ožegović, koji poručuje:

"Cele ove nedelje smo dobro trenirali i spremali se za utakmicu protiv Partizana. U usponu smo forme, što nas sve raduje, i sa mnogo pozitivne energije dočekujemo sutrašnji duel. Uostalom, ako smo ih već pobedili jednom pre nekoliko meseci, ne vidim razlog zašto to ne bismo mogli da učinimo ponovo".

Lalatović, trener koji je uneo živost u ekipu Vojvodine, kao glavni adut pred utakmicu sa Partizanom, ističe timsku atmosferu, koju je okarakterisao kao "sjajnu".

"Svaki derbi uvek donese nešto novo, pa verujem da će tako biti i ovoga puta. Nadam se da će junak sutrašnje utakmice biti neko iz redova Vojvodine. Idemo u goste jako dobrom timu, koji je skoro obezbedio proleće u Evropi. Nedavno su pobedili AZ Alkmar u Holandiji, što svedoči o njihovom kvalitetu, a uspeli su i da zabeleže dve uzastopne pobede u prvenstvu. Međutim, i mi smo u usponu forme i meni je najbitnije to što su moji igrači dobro trenirali pred ovaj meč. Posle Inđije smo malo radili na oporavku, atmosfera je sjajna i sada ne sme biti nikakvog opuštanja, već moramo maksimalno skoncentrisani da uđemo u naredni meč", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Trener Vojvodine zna od koga preti najveća opasnost, a nabrojao je gotovo pola tima Partizana:

"Igru Partizana nose četvorica igača koji igraju visoko, a to su Babović, Ninković, Živković i Abubakar. Babović ima sjajan završni pas i može jednim potezom da reši utakmicu, baš kao i Ninković. Živković ima fenomenalnu levu nogu, dok Abubakar sjajno koristi prostor, svima može da pobegne i pritom je sjajan u igri glavom. Ako bude igrao, sigurno da će veliki adut Partizana biti i Saša Ilić, čije samo prisustvo na terenu mnogo znači za čitavu ekipu. On je stari vuk i na njega ćemo takođe morati dobro da obratimo pažnju. Ipak, ekipe se dobro poznaju i sumnjam da može biti nekih iznenađenja. Kao i svaki tim, tako i Partizan ima svoje mane, koje ćemo pokušati da iskoristimo i vratimo se neporaženi u naš Novi Sad".

Lalatović je u svoje, ime igrača i Vojvodine poželeo brz oporavak desnom beku Partizana Miroslavu Vulićeviću, inače bivšem igraču Vojvodine, koji je povredio ruku na kup utakmici protiv Voždovca u sredu. Izgledalo je mnogo gore, srećom, povreda ipak nije toliko teška.

"Stručni štab i fudbaleri Vojvodine podržavaju Vulićevića, koji je sjajan momak i meni je iskreno žao što se to desilo. On je već imao operaciju kolena, a sada još i ovo. No, igrač koji ga je povredio sigurno nije imao nikakvu lošu nameru i jednostavno, takve stvari se dešavaju u fudbalu. Ja mu želim što brži oporavak. Njegova povreda nije ništa promenila u našoj pripremi za utakmicu, jer Partizan u svom sastavu uvek može da pronađe kvalitetno rešenje za svaku poziciju. Na desnom beku mogu da odigraju Bandalovski, Fabrisio, ali i Petrović", rekao je Lalatović.

Sa druge strane, ni novosadski crveno-beli u derbi neće ući kompletni, pošto zbog ranijih povreda neće igrati Pekarić, Paločević, Mrdaković i Ćurko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC