• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari i Firma pomogli navijaču Zemuna

Autor mondo.rs

Mladi navijač Zemuna zadobio je teške opekotine u eksploziciji plinske boce. Život mu je ugrožen i neophodna mu je pomoć.

 Navijač Zemuna u teškom stanju, pomoć stiže Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mladi Zemunac Vladimir Vukmirović zadobio je teške opekotine u eksploziciji plinske boce i nalazi se, prema informacijama koje se mogu pronaći na Facebook protiflu navijačke grupe kojoj pripada, Taurunum Boys u komi.

Odmah posle nesreće, ova navijačka grupa putem društvenih mreža obavestila je javnost o ozbiljnosti i stepenu povreda koje je njihov član "Vukma" zadobio, tako da su se javili i prvi donori kože, kao i oni koji su neophodnu transplataciju pomogli finansijski.

Taurunum Boysi su se na Facebook profilu zahvalili na pomoći navijačkim grupama Mlađi Grobari i Firma Novi Sad, koje su uplatile finansijsku pomoć. Pomogle su i neke druge navijačke grupe, kojima su se Zemunci zahvalili.



"Donatori kože će u bolnici ostati 10-15 dana, jer će i njih sutra podvrgnuti totalnoj anesteziji. Naredne nedelje će se znati oko daljeg presađivanja kože i obavestićemo sve zainteresovane kakva je situacija. Niko ne daje nikakve prognoze u ovom momentu. Nadamo se najboljem", napisano je na stranici ove navijačke grupe.

Za zainteresovane da pomognu ostavljen je broj telefona preko kojeg možete dobiti informacije o tome kako i kada možete da pomognete ovom mladiću – 064.16.06.523.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC