• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger voli rege i sluša Marlija?

Autor mondo.rs

U jednom od prethodnih intervjua sa Arsenom Vengerom saznali smo šta misli o religiji, prošlosti i o mnogim drugim stvarima, a u najnovijem saznajemo koju muziku Venger voli da sluša.

Venger je u velikom problemu.

Arsenal je u prethodnih nekoliko kola odigrao ispod svog nivoa, a sve je to protkano i brojnim povredama sa kojima se suočava Arsen Venger i njegov tim.

U toku nedelje se povredio i Santi Kazorla (odsustvo tri meseca) što je Vengerovu "bolnicu" zaokružilo na čak deset imena.

Pored pomenutog Kazorle tu su i Kiran Gibs, Mikel Arteta, Fransis Kokelan, Džek Vilšir, Tomaš Rosicki, Teo Volkot, Dani Velbek, Loran Kosijelni i Aleksis Sančez.

U najnovijem intervjuu za pariski magazin "Le Parisien" Arsen Venger nije pričao o tom fenomenu, nego o svom muzičkom ukusu. Objasnio je koju muziku voli da sluša, a verovatno je šokirao novinara kada je rekao da je veliki fan muzike Boba Marlija, koju sluša na putu za trening.

"Da, ja obožavam njegovu muziku. Veliki sam fan i divim se tome kakav je on čovek bio. Nije bio jedan od onih 'fabrikovanih', bio je stvaran", počeo je Venger.

O njegovom privatnom životu se tako malo zna.

"Volim ljude koji ne idu konvencionalnim putevima i oni koji se istaknu zbog svog talenta. Divim se i Rejmondu Devosu i Pjeru Desprožeu koji su vrsni komičari", kazao je Arsen Venger.

Upitan i da li planira da preuzme neki drugi klub posle Arsenala, još jednom kratko: "Ne, to će se jako teško desiti", i tako ostavio ipak mali prostor da se predomisli. Kad mu dosadi da sluša Marlija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC