• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incidenti po završetku derbija u Humskoj!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Vojvodine su u finišu utakmice, u triler završnici, savladali Partizan, a viđeni su i incidenti po završetku meča. Grobari vređali Ivanića i Ožegovića.

 Incidenti po završetku derbija u Humskoj! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Burno je u subotu bilo u Humskoj!

Derbi između Partizana i Vojvodine nije u fudbalskom smislu opravdao očekivanja sve do finiša meča (dva gola Vojvodine, crveni karton i promašeni penal), ali je burno bilo na terenu i oko njega. Utakmica je na kratko bila prekinuta zbog povika sa tribina "pola Mađar, pola ustaša", a i Nenad Lalatović je morao da bude udaljen sa svoje klupe, nekoliko metara dalje.

Međutim, incidenti su nastavljeni i po završetku meča.

Grobari sa istoka su vređali igrače Vojvodine, a sve je počelo nakon provokacija Ognjena Ožegovića koji je skakao i pokazivao mišiće.

Ali nije samo on bio na meti.

Uvrede su bile upućene i Mirku Ivaniću, fudbaleru koji je bio blizu crno-belog dresa u finišu prelaznog roka, a na uvrede je samo slegao ramenima i zapitao se: zašto? Odgovor je bio zato što nisi Grobar...

Vojvodina se potpuno oporavila od smene trenera i po dolasku Nenada Lalatovića upisala i četvrtu uzastopnu pobedu, od toga tri u prvenstvu. U Vojvodinu je juče stigla potvrda o suspenziji, a pozivajući se na član 139 iz novosadskog kluba su poručili da Nenad Lalatović ima pravo da protiv Partizana vodi ekpu.

To su i zatražili od delegata i postavili taj uslov da bi igrali, a na kraju je postignuto kompromisno rešenje da on sedi na tehničkoj klupi.

"Polususpendovani" trener novosadske ekipe Nenad Lalatovic je iz svlačionice samo poručio: "Ne mogu mi nista, imam 9 života", verovatno misleći na tromesečnu suspenziju koja mu predstoji.

Takođe, pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac kazao je da je Nenad Lalatović pripremio utakmicu, a da su se usput dogovarali oko izmena.

"Lalatovic je sam pripremio utakmicu, ali zajednički smo pravili izmene on i ja. Mislim da smo zasluženo pobedili jer smo sproveli sve što smo zamislili", poručio je Dragan Šarac.

Aleksandar Stanisavljević, strelac gola i na "Karađorđu" i na "JNA", kaže da je Vojvodina potpuno zasluženo pobedila, a da igrače novosadskog kluba očekuju i premije posle ove pobede.

"Presrećni smo, ovo je treća, četvrta utakmica bez primljenog gola. Dobili smo ne srećno, nego zasluženo. Verovao sam u šansu, namestio sam gol, dao gol. Obećali su nam premije, motivisani smo bili. nismo uzeli samo tri boda, već i više", kazao je uz osmeh Stanisavljević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC