• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Loša uvertira za Augzburg!"

Autor mondo.rs

Mladi fudbaler Partizana Marko Jevtović zadovoljan partijom svog tima, a smatra da je poraz loš uvod u meč sezone sa Augzburgom.

Partizan je i drugi put ove sezone poražen od Vojvodine, a ono što brine fudbalere Ljubinka Drulovića nije igra, nego što sa porazom u prvenstvu dočekuju Augzburg u meču sezone.

Utakmica koja će rešiti sve dileme da li će Partizan i definitivno igrati Ligu Evrope na proleće igra se u četvrtak protiv bundesligaša Augzburga, a superligaška uvertira nije bila pozitivna pošto su dva gola u finišu meča donela pobedu Vojvodini.

"Šta je tu je, mi nismo uspeli da iskoristimo svoje šanse. Nije nam lako kad je ovakva uvertira za četvrtak i utakmicu sa Augsburgom. Moramo da se odmorimo što pre i fizički i psihički za utakmicu u četvrtak, koja nam mnogo znači", rekao je Jevtović.

Fudbaler Partizana Marko Jevtović ocenio je da je njegov tim odigrao dobro danas u porazu protiv Vojvodine i da nije zaslužio poraz, kao i da je celoj ekipi teško nakon ove utakmice.

"Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Imali su možda dve šanse tokom cele utakmice. Nismo uspeli da damo penal, a primili smo golove takoreći iz dva prekida... Jako, jako nam je teško. Nismo zaslužili ovakav rezultat", rekao je Jevtović novinarima posle utakmice.

Vojvodina je danas u gostima pobedila Partizan sa 2:0, golovima u poslednjih desetak minuta meča, iako je utakmicu završila sa igračem manje.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC