• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Vojvodini puni sebe: Opet bismo dobili Partizan

Autor mondo.rs

Strelac prvog od dva gola Vojvodine u derbiju protiv Partizana Lazar Rosić izjavio: "Da smo malo kasnije opet igrali protiv njih - ponovo bismo pobedili".

 Rosić Vojvodina: Opet bismo dobili Partizan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Ne stišavaju se odjeci pobede Vojvodine nad Partizanom prošle subote, kao ni dešavanja van terena, odnosno uoči početka meča i "igara" novosadskog kluba u vezi sa kaznom koju je Disciplinska komisija FSS odredila nenadu Lalatoviću zbog ranijeg "prestupa" dok je bio trener čačanskog Borca.

Pred utakmicu sa Partizanom, napadač Vojvodine Ognjen Ožegović je izjavio: "Već smo ih jednom dobili ove sezone, ne vidim zašto ne bismo opet".

Vojvodina je došla u Humsku i pobedila 2:0.

Par dana nakon utakmice, oglasio se strelac prvog gola za Vojvodinu, Lazar Rosić, koji je dao "modifikovanu" izjavu Ožegovića:

"Da smo protiv Partizana odigrali još jedan meč, uveren sam da bismo ih opet pobedili", rekao je 22-godišnji štoper Vojvodine, prenosi sajt kluba.

Nastavio je:

"Moji utisci posle utakmice su fantastični, jer samo takvi i mogu da budu. Ostvarili smo veliku pobedu na stadionu 'JNA' i pokazali koliko smo dobra ekipa. Mislim da su svi momci odigrali jako dobro i zato smo zasluženo pobedili. Znali smo koje su najjače strane Partizana i uspeli smo da ih neutrališemo". 

Na poslednje četiri utakmice, odbrana Vojvodine nije primila gol.

"Kada sam došao u klub, ekipa je bila u jednom čudnom momentu, jer je bilo nas nekoliko novih igrača i trebalo je vremena da se svi uklopimo. Forma čitavog tima je bila u padu i jednostavno svi su igrali loše, a kad je tako, onda ispada da je odbrana najslabiji deo tima. Međutim, dolaskom Lalatovića, sve se promenilo. Povratio nam je samopouzdanje i tek sada naš kvalitet ponovo dolazi do izražaja. Nama u odbrani je mnogo lakše da igramo kada i oni ispred nas daju sve od sebe i odrade svoj deo posla, jer treba da se branimo i napadamo kao tim", rekao je Rosić, koji je pred kraj letnjeg prelaznog roka došao u Vojvodinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC