• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatni "orlić" Srđan Babić uz Rekreativo

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Član zlatne reprezentacije Srbije do 20 godina Srđan Babić posjetio Rekreativo Kombank školu fudbala u Banjaluci.

 Srdjan Babic posjetio Rekreativo Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaler španskog Real Sosijedada prisustvovao je treningu Rekreativo škole fudbala u svom naselju Česma i družio se sa malim Rekreativcima koji tek prave svoje prve fudbalske korake.

Tom prilikom prenio im je svoja iskustva sa SP na Novom Zelandu, kao i iz Vojvodine i Real Sosijedada, a članovima Rekreativa čestitao je na velikom poduhvatu i uspješno organizovanom odlasku na utakmicu protiv slavne Barselone.

"Stvarno sam zadovoljan što postoji ovakav klub u mom gradu. Odlazak u Barselonu je fantastična stvar, mogu samo da čestitam, svaka čast i samo naprijed da Rekreativo tako i nastavi. Danas sam bio na treningu i bilo je zaista lijepo, drago mi je što sam posjetio ove klince", rekao je Babić.

POČASNI ČLAN

Srđan Babić potpisao je člansku kartu i tako postao jedan od počasnih članova Rekreativa, pridruživši se tako brojnim svjetskim sportskim zvijezdama koje podržavaju amaterski klub iz Banjaluke.

Od odlaska iz Vojvodine u Real Sosijedad on je bio član B tima baskijskog kluba, ali bi to već od januara trebalo da se promijeni.

"U januaru očekujem da se riješi moj status u Real Sosijedadu. Nisam nezadovoljan, ali ipak smatram da mogu da igram za prvu ekipu i čekam svoju šansu. Ako ne zaigram od januara za prvi tim tražiću da idem na neku pozajmicu i bolju opciju", istakao je Babić.

Opcija i ponuda, kako kaže, već ima.

"Ima zainteresovanih klubova, iako konkretnih ponuda još nema jer nije počeo prelazni rok. Ali riješićemo sve u januaru. Sigurno je da u B timu Sosijedada neću ostati poslije januara".

Njegov status u Real Sosijedadu uticao je malo i na status u U-20 reprezentaciji Srbije, gdje više nije standardan.

"Igrao sam dvije od četiri utakmice, protiv Slovenije i Litvanije, na selektoru je bilo da odlučuje. Možda sam trebao da imam veću minutažu na tim utakmica, ali to je bilo i prošlo, idemo dalje. Nadam se da ćemo dobiti sve do kraja i proći te kvalifikacije", poručio je Babić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC