• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalat opet zove Gavrića?

Autor mondo.rs

Crvena zvezda bi u ovom prelaznom roku mogla da ostane bez nekoliko igrača koji tokom jesenjeg dela sezone nisu bili u prvom planu.

Napredak, Crvena zvezda, Vojvodina?

Tako bi mogao da izgleda put Nenada Gavrića koga trener Vojvodine Nenad Lalatović želi i po treći put da vidi u svom timu. Njih dvojica su prethodno sarađivala u kruševačkom Napretku, pa u Crvenoj zvezdi, a dobra saradnja bi mogla biti nastavljena i u Novom Sadu.

Svega 126 minuta ove jeseni je Nenad Gavrić nosio dres Crvene zvezde, a poslednji put je teren video još početkom avgusta. Dolazak novih igrača i slaba forma uticali su da padne potpuno u drugi plan, pa je tako u januarskom prelaznom roku slobodan da potraži novu sredinu.

Kako piše "Sportski žurnal" Lalatović vidi Gavrića kao idealnu zamenu za Aleksandra Stanisavljevića koji je pre nekoliko dana napustio klub i prešao u Grčku, ali i pored želje za novom saradnju krilnom napadaču Crvene zvezde je inostranstvo prioritet.

Sem njega i Miloš Cvetković je pred "izlaznim vratima" Crvene zvezde jer se za njega interesuju dva kluba iz Grčke, ali je on u planovima Miodraga Božovića pošto je jedina zamena za standardnog desnog beka Marka Petkovića, piše "Sportski žurnal".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC