• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina "svojom decom" napada Evropu!

Autor mondo.rs

Posle odlazaka Stanisavljevića i Mrdakovića, Vojvodina dovela i dva pojačanja.

 Dejan Meleg i Milan Stepanov ponovo u FK Vojvodina Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Već drugog dana prelaznog roka Vojvodina je saopštila da u nastavak sezone ulazi znatno pojačana, pa je tako posle odlaska dva fudbalera (Stanisavljević i Mrdaković), dobila dva nova igrača koja će pomoći treneru Nenadu Lalatoviću u napadu na mesto u Evropi.

Iz novosadskog kluba su potvrdili da su u klub stigli njihovi nekadašnji igrači - štoper Milan Stepanov (1983) i Dejan Meleg (1994). Oni su došli bez obeštećenja pošto su raskinuli ugovore sa svojim klubovima Sarajevom odnosno Ajaksom.

Stepanov je nekadašnji reprezentativac Srbije i član novosadske "stare dame" u periodu od 2001. do 2006. godine, kada je bio i kapiten u ovom klubu, a posle epizoda u Portu i Trabzonsporu njegova karijera je u silaznoj putanji. U Mersinu, Omoniji i Sarajevu se nije dugo zadržao, pa u Vojvodinu stiže tačno 10 godina od odlaska.

Sa druge strane Dejan Meleg je dugo važio za velikog talenta, pa je kao tinejdžer posle svega sedam utakmica u dresu Vojvodine prešao u Ajaks, ali se tamo nije nametnuo, a posle dobre epizode u mladom timu Ajaksa i nešto slabijoj u Kamburu, dobio raskid ugovora i vratio se u Novi Sad.

Stepanov se "obećao" Vojvodini do juna 2017. godine, a Meleg godinu dana duže, a njih dvojica će se timu priključiti 10. januara, za kada je zakazano medicinsko testiranje uoči početka priprema za drugi deo sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC