• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalat: Uprava je birala pojačanja, a sada ću ja...

Autor mondo.rs

Fudbaleri Vojvodine se već desetak dana pripremaju u svom fudbalskom centru "Vujadin Boškov", a trener Nenad Lalatović traži pojačanja.

Izvor: MN PRESS

Vojvodina je u prvom delu sezone pod trenerom Zlatomirom Zagorčićem gajila ofanzivan fudbal, sa velikim brojem golova, ali usled pada forme čitavog sastava, upravo to je bila najveća "bolja" Novosađana koju novi trener Nenad Lalatović pokušava da izleči.

U svom rosteru on ima samo trojicu napadača: Ognjena Ožegovića, Milana Pavkova i Džona Merija, pošto je tim u toku ove zime napustio Miljan Mrdaković, a već duže vreme je povređen i Saša Ćurko. Vojvodina se tokom januara pojačala u svim delovima tima, osim napada.

"Jeste, želja mi je da na raspolaganju imam kvalitetne igrače u napadu, jer volim da moja ekipa igra agresivan i ofanzivan fudbal", kazao je Nenad Lalatović.

"Do sada smo, po želji uprave kluba, doveli Stepanova, Melega, Milinkovića i Malbašića. Sve su to igrači koji su afirmisani i imaju svoja imena u srpskom fudbalu, ali iza nekih od njih, poput Stepanova i Malbašića, nalazi se dug period neigranja", kazao je Nenad Lalatović u izjavi za Dnevnik.

Ograđuje se od dosadašnjih pojačanja, ali i on ima neke svoje ideje. O imenima nije želeo da govori, da ne bi upropastio posao.

"Fudbaleri koje ja želim da vidim u dresu Vojvodine su slobodni igrači i ostaje nam da vidimo da li možemo da se dogovorimo s njima o budućoj saradnji. Želim da budemo veoma precizni, jer sam ja čovek koji odgovara za rezultate Vojvodine i zbog toga ističem koji su to igrači koji su došli po želji uprave kluba, a ko su oni koji su moja želja. Mislim da je tako najpoštenije", kazao je on.

Fudbaleri Vojvodine u utorak putuju u Belek, gde će nastaviti pripreme, a ko će biti pojačanje Nenada Lalatovića u napadu nije još uvek poznato, a prethodnih danas se u medijima spekulisalo o Stefanu Dražiću, Dušanu Mićiću, Dušanu Jovančiću, Saši Jovanoviću i Beko Fofani.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC